Az égvilágon semmi bajom azzal, hogy a transznemű EU-funkcionárius Szűz Máriaként pózol

2021. december 03. 11:38

Ha velük ótvarkodnak, sebtében rohannak Emberjog anyuciapucihoz nácit kiáltani.

2021. december 03. 11:38
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Nekem az égvilágon semmi bajom azzal, hogy a transznemű EU funkcionárius Szűz Máriaként pózol, vagy hogy a Mikulást homoszexuálisnak ábrázolják, és hasonlók, mert csak a tiltást tiltanám. A tabutöréses szentséggyalázás ugyan nem az én műfajom, mert nem szeretek mélyen megsérteni embereket, márpedig legmélyebben mindenkit a szakrális szférájába való beleszarással lehet megsérteni. És mindenkinek van szakrális szférája, mégha nem is annak hívja, azoknak van leginkább, akik mások szakrális szférájába szarnak bele, merthogy amolyan vallásháború is ez a mostani kultúrharc.

A baj éppen az, hogy míg ezek a szenvedő lények előszeretettel művelik a szentséggyalázás olcsó, szellemtelen, sokszor kipróbált receptet követő, ezért hatásos műfaját, addig ha velük ótvarkodnak, sebtében rohannak Emberjog anyuciapucihoz nácit kiáltani, aki ott ólálkodik a kertek alatt, hogy bekapja őket. Ez is oké lenne, mert ismerjük azt a típust, aki azzal szórakozik, hogy az ablakból leköpi az arra járókat, de ha kap egy taslit, elsírja magát, ha Emberjog anyuciapuci nem hasonlítana egyre inkább a Küklopszra.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. december 04. 09:28
Amikor Mohamedet parodizálták ki vonultak és megejtették a Hebdót ,nem volt vita nem türik el, a francia tanár fejét vesztette mert nem tisztelte más vallását mi meg türünk mindent. Felhaboritó. Mit lehet neki kivánni???
ami személyes
2021. december 03. 19:14
A buddhistákra lehet számítani .
first time
2021. december 03. 15:38
Azért kíváncsi lennék, hogy Mohamed prófétaként is kimerne -e állni így?
counter-revolution
2021. december 03. 12:45
Ez kurva nyomasztó téma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik