Bukarest Parádé!

2021. december 03. 07:25

A román kommentelők szerint a menetelő csendőrök valójában beépített magyarok voltak.

2021. december 03. 07:25
null
Kontra
Facebook

„Bukarest Parádé! December elsejét ismét méltó módon ünnepelték meg keleti szomszédaink. Bár a szürke hétköznapokat is gyakran dobják fel hülyeségeikkel, most különösen kitettek magukért. A kolozsvári Széchenyi téren például a csendőrség olyan kakofon és szürreális menetelést rendezett, hogy a román kommentelők szerint ezek valójában beépített magyarok voltak.

Azért szivárogtak be közéjük, hogy viccet csináljanak nemzeti ünnepükből. Nos, bárcsak így lenne. De tapasztalatunk szerint ők maguktól is simán hozzák ezt a szintet, nem kellünk mi hozzá.

Hogy az »egyesítés bölcsője«, Gyulafehérvár se maradjon ki, ott a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) felvonulásáról tudósító tévés kolléganő pénztárcáját lopták el. Mondjuk ezt már kicsit kétkedve fogadtuk, hiszen azt hittük, mostanra mind Angliában vannak. Meg miféle Egyesülés? Nem egyesültek már eleget? »...és az eperföldek üresek.«”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2021. december 06. 17:00
Akkor most már azért gyanítjuk ugye, hogy Károlyi Mihály áruló volt. Ugye értjük, miért.
pragmatika
2021. december 03. 19:43
Végül is méltón megünnepelték románia nemzeti ünnepét nem ?
pragmatika
2021. december 03. 19:40
Miért ? Szerintem teljesen rendben volt az a menetelés. Én rosszabbra számítottam. :)))) Végül is fel lehet úgy is fogni, hogy szakítottak az elavult begyöpösödött konvenciókkal, és új utat nyitottak a fegyveres felvonulások művészete előtt. Új színt vittek a menetelés művészetébe stb. :)))
erdei nyezega
2021. december 03. 17:10
a szőrőstalpú cigány csendőröknek nem égette a talpát a magyar föld?...mer olyan hogy román nép..az nincs ..csak foglalkozás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik