Bukarest Parádé!

2021. december 3. 7:25

Kontra
Facebook
A román kommentelők szerint a menetelő csendőrök valójában beépített magyarok voltak.

„Bukarest Parádé! December elsejét ismét méltó módon ünnepelték meg keleti szomszédaink. Bár a szürke hétköznapokat is gyakran dobják fel hülyeségeikkel, most különösen kitettek magukért. A kolozsvári Széchenyi téren például a csendőrség olyan kakofon és szürreális menetelést rendezett, hogy a román kommentelők szerint ezek valójában beépített magyarok voltak.

Azért szivárogtak be közéjük, hogy viccet csináljanak nemzeti ünnepükből. Nos, bárcsak így lenne. De tapasztalatunk szerint ők maguktól is simán hozzák ezt a szintet, nem kellünk mi hozzá.

Hogy az »egyesítés bölcsője«, Gyulafehérvár se maradjon ki, ott a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) felvonulásáról tudósító tévés kolléganő pénztárcáját lopták el. Mondjuk ezt már kicsit kétkedve fogadtuk, hiszen azt hittük, mostanra mind Angliában vannak. Meg miféle Egyesülés? Nem egyesültek már eleget? »...és az eperföldek üresek.«”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem akkor az ukránok vagy akár az oroszok bevonulnak "megvédeni" a tölteteket. A románok persze rövid berzenkedés után akkor nyíltan ukrán- vagy oroszpártiak lesznek.

Amilyen szemétkupacot csináltak a belső kerületekből, nem csodálom az ellenzék leküzdhetetlen vonzalmát Románia felé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés