Kész. Ez az ember tényleg nem százas

2021. december 03. 11:14

Ha nem hallom, nem hiszem el.

2021. december 03. 11:14
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény. És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt. Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket. Kész. Ez az ember tényleg nem százas.

Annyi mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket, legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről. Nemi átalakító műtétről gyanítom korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van. És kb. senkit sem érdekel. A szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint annál inkább. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik nincs dolga. Ezzel majd nekünk lesz jövőre. Úgy fogják hívni, hogy kormányzás. Ami most van, köszönőviszonyban sincs ezzel.”

Nyitókép: Ficsor Márton 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2021. december 06. 03:59
"Ezzel majd nekünk lesz jövőre. Úgy fogják hívni, hogy kormányzás." Hááát, meg kell hagyni, páratlan önironikus humora van a Borsodi csődörnek!
neduddki007
2021. december 04. 22:21
Jakab. Kib@szott pofátlan vagy. Ott fogod végezni, ahova való vagy: a trágyadombon.
P.Gy.
2021. december 04. 21:50
Az inflációt nem olyan egyszerű letizedelni, mint a jobbik népszerűségét. A kormányzásról annyit, hogy egy talicskát nem bíznánk rád, nem s HAZÁNKAT!
Zsolt75
2021. december 04. 17:09
Pedofilmosdató, genderpárti mocskos jobbik. Te, műbőrkabátos koncsita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik