Nagyon veszélyes, amit a miniszterelnök csinál

2021. december 03. 11:19

Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

2021. december 03. 11:19
null
Donáth Anna
Facebook

„A miniszterelnöknek a ma reggeli Kossuth Rádiós interjújával sikerült is felzárkóznia Kövér László legújabb vállalhatatlan kijelentéseihez: konkrétan arról beszélt, hogy ha az ellenzék nyeri a tavaszi választásokat, az kizárólag »Brüsszelnek« lesz köszönhető. Egyértelmű az üzenet: az ellenzék külföldi ügynök, és ha más nyer, akkor az csak csalás lehet.

Ismerős érvek: Donald Trump volt amerikai elnök ugyanígy hergelte a követőit a választási kampányban, majd a veresége után. Csalásról, külső beavatkozásról, hatalmas összeesküvésről beszélt, amely aztán a Képviselőház ostromában és öt ember halálában csúcsosodott ki.

Vajon itthon is ez következik? Mi lesz a következő, ha Orbán veszít? Elküldi a híveit, hogy ostromolják meg a parlamentet, ahogy Trump hívei ostromolták meg a Capitoleumot? Ő és megmaradt propagandája csak az általuk kitalált választási csalásról fog beszélni?”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 05. 17:35
Ez szidja Bident? De hát maga mondta, hogy elcsaltuk a választásokat!
Dénia
2021. december 04. 19:13
Talán nem kéne akkor az állam felszámolásáról, meg az alkotmány megsemmisítéséről hadoválni. Meg a jogállam felfüggesztéséről a vörös terror idejére.
Pipas 3
2021. december 04. 16:05
Az a veszélyes amit ti bolseviknáci hazaárulók csináltok, abból még bajok is lehetnek nem veszed észre ribanc?
olajfa1
2021. december 04. 14:43
De hát te büszke voltál arra hogy feljelentetted Magyarországot Jourovánál!!! AZ MI HA NEM HAZAÁRULÁS?????????????,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik