Dömötör Csaba pert nyert Czeglédy Csaba ellen

2021. december 3. 11:10
A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak, azaz Czeglédy Csaba diákoknak és nyugdíjasoknak okozott kárt.

Közösségi oldalán jelentette be Dömötör Csaba, hogy pert nyert Czeglédy Csaba ellen. Mint írta, a pert a DK-s képviselőjelölt indította, mert sérelmezte, hogy Dömötör egy tévéműsorban arról beszélt, hogy diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják.

Az ismert előzmények után még neki állt feljebb.”

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak. Kiemelte azt is, hogy tudomása van arról, hogy Czeglédy Csaba cége, a Human Operator Zrt. felszámolás alá került, ezért a bérek ezen okból sem lettek kifizetve, azaz Czeglédy Csaba kárt okozott a diákoknak és a nyugdíjasoknak. Az államtitkár kiemelte: a kormány és az Országgyűlés döntése nyomán már kártalanításra is sor került. 

„Tiszták koalíciója”

Az államtitkár bejegyzésében feltette azt a kérdést is, mi a baloldal viszonya „ehhez az adóbűnözőhöz, akit korábban egy másik ügyben egyszer már elítéltek”.

Hát, őt indítják egyéni képviselőjelöltként Szombathelyen. Adóbűnözőkkel a tiszta közéletért, Gyurcsány Ferenc árnyékában és választási listáján… Mit is mondhatnánk erre?”

– zárta bejegyzését Dömötör Csaba.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem jogerős. Biden, Szargentini, Merkel, Macron, stb. nem hagyta jóvá.

Ezek meg kik? :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés