Dömötör Csaba pert nyert Czeglédy Csaba ellen

2021. december 03. 11:10

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak, azaz Czeglédy Csaba diákoknak és nyugdíjasoknak okozott kárt.

2021. december 03. 11:10
null

Közösségi oldalán jelentette be Dömötör Csaba, hogy pert nyert Czeglédy Csaba ellen. Mint írta, a pert a DK-s képviselőjelölt indította, mert sérelmezte, hogy Dömötör egy tévéműsorban arról beszélt, hogy diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják.

Az ismert előzmények után még neki állt feljebb.”

A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit Dömötör mondott, megfelel a valóságnak. Kiemelte azt is, hogy tudomása van arról, hogy Czeglédy Csaba cége, a Human Operator Zrt. felszámolás alá került, ezért a bérek ezen okból sem lettek kifizetve, azaz Czeglédy Csaba kárt okozott a diákoknak és a nyugdíjasoknak. Az államtitkár kiemelte: a kormány és az Országgyűlés döntése nyomán már kártalanításra is sor került. 

„Tiszták koalíciója”

Az államtitkár bejegyzésében feltette azt a kérdést is, mi a baloldal viszonya „ehhez az adóbűnözőhöz, akit korábban egy másik ügyben egyszer már elítéltek”.

Hát, őt indítják egyéni képviselőjelöltként Szombathelyen. Adóbűnözőkkel a tiszta közéletért, Gyurcsány Ferenc árnyékában és választási listáján… Mit is mondhatnánk erre?”

– zárta bejegyzését Dömötör Csaba.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. december 04. 13:40
Mintha elengedték volna fletóek a kezét!
olajfa1
2021. december 04. 11:09
Nagyon bedugultak, meg eldugultak az ellenzéki kommentelők!....
ancilla
2021. december 04. 09:21
Ezek meg kik? :D
Ma is bukik a Zorbán...
2021. december 04. 08:44
Tehát az ÁVÓ Párt ügyvédje az ítélet szerint kárt okozott a rengeteg diáknak. Ez "eltűnt" pénzüket pedig a kormány fizette ki a szélsősbalos Czeglédy cége helyett. Fogadnék rá, hogy a diákok közül rengetegen ennek ellenére mégis a Moslékra szavaznak, mert a Zorbán "lopik". És amit "ellopott", abból fizette ki őket is....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik