Török Gábor: Márki-Zay egy rendszerhiba

2021. december 03. 10:38

Az elemző kifejtette, hogy Márki-Zay miatt szerinte van némi félelem is a kormányoldalon, mivel „az őrültek félelmetesek”.

2021. december 03. 10:38
null

Török Gáborral a Magyar Hang készített interjút, javarészt a Márki-Zay jelenségről. „Míg Karácsony Gergelyre és Dobrev Klárára fel lehet készülni, lehet tudni, hogy körülbelül mire képesek, Márki-Zay Péter eközben még a saját táborát is időről időre meglepi” – fogalmazott az elemző. „Ez a legfőbb fegyvere. MZP-ben minden eshetőség ott van: egy meglepő győzelem éppúgy, mint az, hogy végül falnak vezeti az ellenzéket.”

Elmondta továbbá, hogy azért van némi félelem is a kormányoldalon, „mert az őrültek félelmetesek, kiszámíthatatlanok. És most fel kell készülniük váratlan helyzetekre is.” Az elemző szerint a legnagyobb kérdés az, hogy 

Márki-Zay Péteren sikerül-e fogást találni, amivel jól látható folt ejthető a tisztaságán.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoles
2021. december 04. 15:35
Gábor! A kormányoldal már hozzá szokott az őrültekhez, mert Gyurcsány is az. A parlamenti ellenzékről meg már ne is beszéljünk, mert úgy viselkednek az országgyűlésben mint az állatok.
roughneck
2021. december 04. 10:57
A ficko tenyleg dilos. Hivatasos, elvtelen megelhetesi szedelgo, akinek arrol szolt az egesz eddigi elete es politikai karrierje, hogy mindig ott es annak adta el magat, aki vevo volt a hagymazas faszsagaira. Mar most megirhatna a visszaemlekezeseit. Cim: "Egy orult naploja". Gogol utan szabadon.
A Hatos
2021. december 03. 21:35
Török Gábor azt mondta MZP-re őrült, most is kérek egy kávét
Krupp Skya
2021. december 03. 20:29
Márki Zay egy rendszerhiba. Karácsony meg kettő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik