Bajnai Gordon beszél „jutalékról”, a „cápákról”, és arról, hogy „van szándék a Városháza-projektre”

2021. december 3. 7:20

Németh Balázs
Facebook
Én hiszek neki.

„Megint a fránya kettős mérce!

Itt van ez a Városháza-eladási botrány, ami elvileg nincs, de mégis van. Újabban azt mondják – azok, akik szerint nincs ügy –, hogy az egészet az oroszok (és az oroszok magyar barátai) szervezték: lehallgatnak, manipulálnak, kiforgatnak, méghozzá titkosszolgálati módszerekkel, mert ezek ilyen aljasak... Emiatt nem is lényeges a tartalom – mondják.

Szeretném emlékeztetni őket (haladó politikusokat, újságírókat, megmondókat…), hogy 2019-ben hangosan tapsikoltak, amikor Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárról jelent meg egy titokban rögzített felvétel.

A Strache-botránynál nem jelentett gondot, hogy milyen módszerekkel készült a felvétel. Az sem volt mentő körülmény, hogy egy kamuoligarcha kamuunokahúga csalta csapdába a szabadságpárti politikust, erőteljes italozgatás közben.

2019-ben nem kényeskedett, nem »oroszozott«, nem titkosszolgálatozott a liberális elit, hanem két nap alatt kivégezte HC Strachét a titokban rögzített felvétel tartalma alapján.

Itthon viszont most megy a mosdatás, mentegetés, maszatolás: ki rögzítette a hangfevételt, mikor, miért, hogyan??? Tuti az oroszok voltak. A bugyuta terelés helyett koncentráljunk inkább Bajnai Gordon volt kormányfő szavaira.

Bajnai Gordon egy komoly ember (ugye?). Ő nem lehetett beépített figura, mint a Strache-videó női főszereplője?! Őt nem szervezhette be az orosz titkosszolgálat?!

Bajnai Gordon beszél »jutalékról«, a Budapestet vezető koalícióban megtalálható »cápákról«, és arról, hogy »van szándék a Városháza-projektre«.

Én hiszek neki.”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

OK, akkor téged egyáltalán nem zavar a világosan kifejtett lopási szándék. Jó, szavazz rájuk. Én tartózkodom.

Nem pofázni! Csinálni!
Ha lopott, lecsukni, oszt jónapot!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés