Nincs többé „hölgyeim és uraim” – szintet lépett a genderlobbi

2021. december 2. 17:45
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu
Van már nekünk LMBTQ-biztosunk és -stratégiánk is. Mármint nekünk, európai uniós állampolgároknak.

„Van már nekünk LMBTQ-biztosunk, LMBTQ-stratégiánk és LMBTQ-bizottságunk is. Mármint nekünk, európai uniós állampolgároknak, akik kénytelenek vagyunk eltűrni azt az ámokfutást, ami Brüsszelben zajlik. És most már a PC beszédet is megtanítanák az ideológiailag nem eléggé képzett európaiaknak.

Az elmúlt napokban, hetekben új szintet lépett a genderlobbi az Európai Unióban. Azt már eddig sem értettem, hogy hogyan lehet a társadalom alig pár százalékát kitevő csoport ereje akkora, hogy képes legyen megváltoztatni a teljes többség életét. Mert semmi baj azzal, hogy érvényesítik a jogaikat, ez teljesen rendben van. Sőt egy jogállamnak kötelessége is, hogy ezeket biztosítsa számukra. Ahogyan ezt Magyarország is megteszi. Idehaza az LMBTQ-embereknek semmitől nem kell félniük, békében, biztonságban élhetnek, és egyáltalán nincsenek kirekesztve a többségi társadalomból. Sőt, már az is az erőszakos genderlobbi következménye, hogy esetükben egyáltalán megfordul az ember fejében a többségi és kisebbségi társadalom kifejezés. Hiszen ők is ugyanolyan részei a társadalomnak, ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, egyenlő jogokkal és egyenlő kötelezettségekkel bírnak. A kutya pedig itt van elásva.

...”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elég volt. Lépjünk ki!
Lemondok a jövedelmem feléről, ha ez az ára, majd még többet dolgozom. De nem akarom, hogy a gyerekeim ilyen világban nőjenek fel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés