Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a harcot elvesztették

2021. december 02. 11:38

Orbánék nagyon nem szeretik, ha az Európai Unió komolyan veszi a jogállamiságot.

2021. december 02. 11:38
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Orbánék nagyon nem szeretik, ha az Európai Unió komolyan veszi a jogállamiságot, és különösen nem szeretik, ha megakadályozzák őket abban, hogy sajátjukként használják a közös pénzt. Annyira akarnak zavartalanul tovább lopni, hogy perre mentek az Európai Bíróságon.

Ma már lehet tudni, hogy az Európai Bíróság el fogja utasítani a magyar kormány keresetét, mert az Európai Uniónak jogában áll az európai adófizetők pénzét megvédeni Orbánéktól.

Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a harcot már elvesztették, és hamarosan elveszítik a hatalmukat is, akármennyire beleszerettek is. És akkor új nap virrad Magyarországra!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezo
2021. december 03. 23:35
Most énekeljétek bátran és hangosan a kedvenc nótátokat, mert "ez a harc lesz a végső" harcotok! Aztán kaptok olyat a pofátokra, - nem csak tavasszal itthon, hanem nemzetközileg is-, hogy többet fel nem keltek! Ez a rongyerkölcsű, LMBTQRSTUVWXY, pedofil, Istent nem ismerő, embert nem tisztelő banda végleg eltörlődik a Föld színéről, a DK-s Führerrel együtt, Zajos márkival, Kabul rózsájával, kiskarácsonnyal, zöldfülű Schmuck Erzsókkal, a VII. Kerület görény polgármesterével, ötödik gyors na száj mártással és minden ballibsivel együtt. Kányec filma nektek!!!
Puffin75
2021. december 03. 20:51
Undorító minden szava és gondolata.
Newman
2021. december 03. 16:42
Nyugalom, Te meg csak áskálódj! M.Z.P. még dolgozik, türelmesen várakozzál!:))
LKJK
2021. december 03. 13:29
Hogy nézel ki Klárika?! Ez már önmagában is sérti a jogállamiságot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik