Karácsony: Reméljük, a fényvillamossal örömet tudunk vinni a mindennapokba

2021. december 1. 22:10
Ebben az évben még több budapesti polgár találkozhat majd fényvillamossal, amely immár 13 éve a karácsonyi időszak sokak által várt és kedvelt jelképe a fővárosban – írta Karácsony Gergely a Facebookon.

„Ebben az évben még több budapesti polgár találkozhat majd fényvillamossal, amely immár 13 éve a karácsonyi időszak sokak által várt és kedvelt jelképe a fővárosban. A megszokott, Jászai Mari téri helyszín helyett a Hungária kocsiszínben indítottuk útjukra a különleges járműveket, mivel mától a város számos pontján jár majd a hat darab, ünnepi díszbe öltöztetett villamos, a fogaskerekűvel kiegészülve, egészen Vízkereszt napjáig” – írta ki a Facebookra Karácsony Gergely főpolgármester. 

A villamosokat minden évben a BKV munkatársai díszítik fel több ezer izzóval

A díszítés idén a BKV hét különböző telephelyén történt, először kapott fényeket a Combino és a Ganz csuklós villamos – számolt be Karácsony Gergely, aki szerint „mindez jól jelképezi azt, hogy BKV az egész város életében jelen van, minden nap jön a busz, a metró, a villamos. Természetesnek tűnik, pedig valójában nem az.

Ez nem valósulhatna meg azok nélkül a munkavállalók nélkül, akik mindent megtesznek azért, hogy Budapest közösségi közlekedése minden nehézség ellenére is a nap 24 órájában működjön.

Köszönettel és hálával tartozunk nekik ezért” – írta a főpolgármester, aki reméli, hogy a fényvillamossal „örömet tudunk vinni a mindennapokba, különösen most, ebben a járvánnyal is terhelt időszakban”.

Fotó: Karácsony Gergely, Facebook

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gelikém, értem én, hogy ilyen környezetben szocializálódtál, de hidd el, a politizálás nem azt jelenti, hogy odaállsz egy népszerű dolog mellé (amit nem is te csináltál), lefényképezteted magad, majd odaadod a sajtósoknak, feltöltöd a Facebookra, hogy "nézzétek, mit köszönhettek nekem". A politizálás a közösség szolgálata lenne - elvileg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés