Ellentámadásban a Fidesz

2021. december 1. 15:04

Nagy Attila Tibor
Magyar Hang
Ti sem vagytok jobbak! – üzeni a Fidesz az ellenzéknek a Városháza-botránnyal vagy éppen a Jakab Péter magánéletében való vájkálásával.

„Az igazi címzett a választópolgárok közössége a következő üzenettel: erkölcsileg az ellenzék nincs a kormányoldal fölött. Egyik kutya, másik eb, akkor ugyan minek váltani? De van ám egy másik üzenet is az ellenzék felé: a fenyegetés.

Magasra emelte az ellenzék az erkölcsi mércét, amikor is több politikusa korruptnak, »a magyar történelem legkorruptabb kormányának«, »bűnözőnek«, »tolvajnak« nevezte Orbánékat, akikkel szemben kormányváltás után majd jönnek ám a »tiszták«, a korrupció ellen kérlelhetetlenül fellépők, élükön a Márki-Zay Péter-féle kék szalagosokkal. A probléma az, hogy miközben ez a narratíva a jelenlegi hatalmat az erkölcsi fertőben látja és láttatja, akarva-akaratlanul azt a képet közvetíti, hogy sokkal jobb minőségű, korrupciómentes, a gyanúnak még csak az árnyékától is mentes az ellenzék. Csak hogy ez túl szép, hogy igaz legyen.”

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ti sem vagytok jobbak! – üzeni a Fidesz"

Nem. A Fidesz és minden történelmet ismerő ember azt üzeni, ti mindenkinél összehasonlíthatatlanul rosszabbak vagytok:
"A vállalati elit már a Kádár-rendszerben is tökéletesen tudta, mire jók a strómancégek és az offshore számlák"
Czinkóczy Sándor, 444.hu, 2017. november 4.

Ja, csak a premisszáid hamisak. Nincs semmiféle ezermilliárdos rablás, ahogyan a 0 ft-os kár is hazugság. Az eladott budapesti ingatlan, amiről erős a gyanú, hogy testreszabott pályázattal lett eladva, majd kapásból a duplájáért továbbadva, erősebb gyanú az ellenzék összes eddigi alaptalan vádaskodásánál.

Most is hajlítod a teret, mert ha vennéd a fáradságot és megnéznéd, mi hangzik el az anonymus videóiban, akkor bizony benned is megfogalmazódna a gondolat, hogy a korrupció bizonyítható lesz ebben az esetben bíróság előtt is.

Lásd Bige, lásd Gattyán, hogy csak a mostani hírekre hivatkozzak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés