Donald Tuskkal és a varsói főpolgármesterrel is találkozik Varsóban Márki-Zay Péter

2021. december 1. 20:54
A hódmezővásárhelyi polgármester két napot tartózkodik Lengyelországban, ahol további találkozói is lesznek – számolt be a 24.hu.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom szerdai közleménye szerint a baloldali miniszterelnökjelölt az Európai Néppárt elnökével, Donald Tuskkal, valamint Andrzej Duda egykori kihívójával, Rafal Trzaskowski varsói főpolgármesterrel is tárgyalni fog.

Márki-Zay Péter két napot tartózkodik Lengyelországban, ahol a fenti politikusokon túl találkozni fog a lengyel ellenzék több képviselőjével is.

Így találkozója lesz Bogdan Klich szenátorral, volt honvédelmi miniszterrel, Radoslaw Sikorski európai parlamenti képviselővel, volt külügyminiszterrel, valamint Szymon Holowniával, aki civil jelöltként indult a 2020-as lengyel elnökválasztáson. A Visegrad Insight találkozóján politikusokkal, diplomatákkal és újságírókkal találkozik – számolt be a 24.hu. 

Márki-Zay Péter november közepén brüsszelben többek közt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt frakcióvezetőjével találkozott, Pozsonyban pedig Mikulás Dzurindával, az Európai Néppárt pártalapítványának vezetőjével, volt szlovák miniszterelnökkel találkozott. Márki-Zay tárgyalt korábban a brit és amerikai nagykövettel/ügyvivővel is – foglalja össze az MMM közleménye. 

Fotó: JOHN THYS / AFP

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Összesen 112 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hazaáruló tuskók bulija Varsóban.

Péter roppant fontos embör.

Begyűjti az utasításokat. Alapképzés Amerikában, a részleteket Európában közlik vele.

Ez mennyiben tartozik a hódmezővásárhelyi polgármester feladatkörébe?
Mkkor van Hódmezővásárhelyen, mikor és miként végzi azt a munkát, amire megválaszttatta magát, aminek a végzésére esküt tett az Alaptörvényre?

Vásárhelyiek! Miért tűritek ezt?

LOL
Szerinted hol van olyan versenyszférabeli munkahely, ahol működhetne az a felállás, hogy az alkalmazott hónapokon át, 24/24 valami más tevékenységet csinál... minden mást, CSAK A MUNKÁJÁT NEM?

Ti őrjöngtetek volna a lehangosabban, ha mondjuk Tarlós vagy Cser-Palkovics ezt csinálta volna... Karácsonynál és az eszelősnél meg álnaivan pislogtok...

De sebaj, már gründolja a HETEDIK frakciót, annak a Pálinkásnak a kamupártját felhasználva, aki húszezer ajánlást nem tudott hetek alatt az egész országban összekaparni, és a saját kerületében is kegyetlenül megbukott... (előválasztáááááás!)

A "jobboldali" MZP a balos varsói polgármesternél, és a szintén pszeudo-jobbos Tusknál. Önleleplező, ahogy a zavaros-kusza monológjai után ez a látogatás is igazolja, MZP egy gerinctelen, sodródó, szubsztancia nélkül szalmabáb, percemberke.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés