Gyermekvédelmi népszavazás: történelmi árulást követett el a Jobbik

2021. november 30. 13:23

Volner János
Facebook
Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól.

„Az országgyűlés mai ülésén mindenkinek lehetősége nyílt arra, hogy értékrendjének megfelelő választ adjon a gyermekek megvédésére. A gyermekvédelmi népszavazás azokra a területekre irányult, amelyeket mind az Európai Unió liberális érdekeknek alárendelődött vezetői, mind pedig a hazai baloldal támadtak. Ebben a helyzetben az a legdemokratikusabb eljárás, ha közvetlenül a néphez fordulunk és kikérjük a véleményét.

A baloldal azonban kizárólag a liberális fősodornak akar megfelelni, a gyermekek érdekeivel nem törődik. Ezt bizonyította az is, hogy a mai szavazáson nem vettek részt, mert úgy gondolják, hogy a brüsszeli liberálisok megfelelőbb választ adnak, mint a magyar emberek. Történelmi árulást követett el egykori pártom, a Jobbik: Gyurcsány utolsó csicskájaként a szélsőséges liberálisokkal együtt távol maradt a szavazástól és nem támogatta, hogy a magyar gyermekekről a magyar emberek dönthessenek. A Jobbikból nem csak a nemzeti érzés és a jobboldaliság utolsó maradéka veszett ki, de a normális gondolkodás csírája is eltűnt belőle. A gyermekeink jövője, életük védelmi mindannyiunk közös ügye, megvédésük közös kötelességünk!”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De kik ülnek ma bent a parlamenteb jobbikosként, ugye nem nagycsaládos zsidók, egy ügyes zsidó által megvásárolt buta gojok...z.kárpát és társaik.....

Néhány ilyen taxist ismerek, elképesztően buták, balliberális csicskák. No de nem az Akadémián ülnek......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés