Szavazott az Országgyűlés: jön a négykérdéses gyermekvédelmi népszavazás

2021. november 30. 12:30

A négykérdéses, LMBTQ-lobbival kapcsolatos népszavazás időpontjáról a köztársasági elnök fog dönteni.

2021. november 30. 12:30
null

Döntött az Országgyűlés a kormány által kezdeményezett, gyermekvédelmi tárgyú népszavazás elrendeléséről – írja az Origo. Az Országgyűlés keddi ülésén kivételes eljárásban szavazott a gyermekvédelmi népszavazásról. A parlament november 9-én fogadta el a javaslatot, hogy a választás napján népszavazást is lehessen tartani. Most a gyermekvédelmi népszavazásról szóló négy kérdést hagyta jóvá a parlament.

Az alábbi kérdésekben lehet népszavazás:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A referendum időpontjáról a köztársasági elnök dönt. 

Nyitókép: MTI/EPA/Porter Binks. Illusztráció.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sorted87
2021. november 30. 19:11
Na éppen ideje! Fogy a papír a benyújtáshoz. Elfogyott a nemzeti konzultáció :D
files32
2021. november 30. 18:00
Heló birkák, senkit nem érdekel, hogy ezekről a kérdésekről mér törvény született és így értelmetlen.
Türelem
2021. november 30. 17:45
Várom a buzik, a gyermektelenek - tisztelet azoknak, akiknek egészségi okokból nem adatik meg a család - , a feministák, az alkoholisták hozzászólását. Tíz unokás gondolkodó zsidóként üdvözlöm a parlament döntését, minden gondolkodó, családban élő honfitársamat ennek támogatására biztatom. Itt vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül kell hitet tennünk a megmaradás mellet. A globális nagytőke vezérelte Brüsszel Európa nemzeteinek kiirtására esküdött fel, erre költenek milliárdokat. A franciák és a németek már jól haladnak nemzetük felszámolása útján, MZP vezetésével a HAZAÁRULÓ MAGYARORSZÁGI BALLIBERÁLISOK A NEMZET VÉGLEGES FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜLNEK! iTT ÉLŐ MAGYAROK , ZSIDÓK, SZLOVÁKOK, ROMÁNOK, CIGÁNYOK, NÉMETEK, SZERBEK ,HORVÁTOK, RUSZINOK, MOST TITEKET , CSALÁDJAITOKAT AKARJÁK KIIRTANI! 22-BEN NE SZAVAZZATOK GYILKOSAITOKRA, A BALLIBERÁLISOKRA, A MAGYAR HITLERRE, mÁRKIRA.
Akitlosz
2021. november 30. 17:23
Nincsen népszavazás sem a halálbüntetésről sem az államformáról sem az államfőválasztás módjáról sem az olimpiáról sem az állam gazdálkodásáról (költségvetési hiány, pénzrontás, államadósság) sem semmiről, amit nem az államhatalom kezdeményez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!