Orbán aljas módon cserbenhagyta az embereket

2021. november 29. 10:40

Ujhelyi István
Hírklikk
Hogy van bőr a képükön bárkit embertelenséggel vádolni?

„»Lopásból és bosszúállásból jeles, életmentésből elégtelen – ez a Fidesz eddigi ’teljesítménye’. Egyszerűen cserbenhagyta a nemzetet«írta a tegnapi Népszavában megjelent írásában Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke. Nagyon igaza van. Mert miközben a Fidesz a megszokott gőgös felsőbbrendűségével oktat ki bárkit nemzeti érzelemből, a magyarság iránti elkötelezettségből (például az alapján, hogy hány nemzeti trikolor leng egy tüntetésen), addig szégyenérzet és felelősségvállalás nélkül hagyta, hogy immár közel harmincnégyezer magyar életet veszítsünk a járvány miatt.

Miközben pökhendien kioktatnak minket járványkezelésből és hazug sikerpropagandával tömik a nyilvánosságot, aközben az átoltottsági mutatóink az uniós átlag alá zuhantak és lakosságarányosan négyszer annyian halnak meg Magyarországon a Covid következtében, mint az Európai Unióban.

Hogy van bőr a képükön bárkit embertelenséggel vádolni, amikor a Fidesz soraiban megbújó gerinctelenek még a halálos áldozatokat követelő járványon is milliárdokat nyerészkedtek. Micsoda végtelenül undorító és valóban embertelen magatartás ez?”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Hogy van bőr a képükön bárkit embertelenséggel vádolni?"

A kommunistákat bármikor lehet. Ez 840,000 törzskönyvezett honfitársunk, plusz az ő haszonélvező leszármazottai.

Amikor a Sinopharmot adták, még az is több volt a semminél. A halálozás statisztikája pedig világszerte változó. Vannak olyanok, akik alapbetegség nélkül túlélhették volna a fertőzést, és vannak olyanok, akik fertőzés nélkül még élhettek volna az alapbetegséggel. Ezeket, bár nem egyértelmű a helyzet, de kizárólag a járvány áldozatai közé sorolják. A többlethalálozás nyújthatja a legreálisabb képet.

Én például nagyobb tünet nélkül átestem rajta akkor, amikor még oltás sem volt. Pedig nem vagyok mai gyerek, magas vérnyomásom is van. Szerencsém volt, mert a rizikófaktorokat tekintve járhattam volna rosszabbul is. Mégsem mondom, hogy én vagyok az egyik példa, hogy oltás nélkül is ki lehet jönni a fertőzésből.

Ugye tudod, hogy sok zsidó ember is a normalitás, a Fidesz pártján áll, annak hívei. S döbbenten nézik a balliberális szavazók intelligencia- felkészültségi szintjét. S miért is lógnál ki ebből a sorból......elég olvasni, hogy mit írsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés