„Beleprovokáltak egy beszélgetésbe” – ez a mondat így elhangzik Bajnai interjújában

2021. november 29. 20:04

Bohár Dániel
Facebook
Abba a beszélgetésbe, amelyben a hangfelvételek tanúsága szerint koalíciós cápákról beszélt.

»Beleprovokáltak egy beszélgetésbe« – ez a mondat így elhangzik Mr. 1 forintért vállaltam a miniszterelnökséget mai, 24.hu-nak adott interjújában.

Abba a beszélgetésbe, amelyben Bajnai Gordon hangfelvételek tanúsága szerint a következőket mondja: »Legalább két probléma van. Menedzsmentszempontból. Tehát ugye ez egy hatpárti koalíció. Ami egy adottság. Erre utaltam, hogy mind a két oldaláról láttam már ezeket a működéseket. Itt valaki megszagolja egy dealnek, egy üzletnek a lehetőségét, akkor rögtön mindenki magát akarja közvetítőként betenni. Azért, hogy aztán valami jutalékot kérhessen. (…) Amint híre megy egy ilyen dolognak, ebben a (…) egy ilyen koalícióban, mindenki hirtelen, meg vannak ezek a cápák. (…) Én szerintem, amikor bejelentkezik nálatok valaki, nem tudja kontrollálni, rengeteg ilyen cápák úszkálnak a tóban, és egy nagykoalícióban mindenkinek a maga kis részterületei vannak, ez a realitás, ez így működik.«

Ez a Bajnai-féle »beleprovokáció«. Már értjük, hogy miért volt 1 forint a miniszterelnöki fizetése...”

Nyitókép: Budapest, 2014. október 19.
Bajnai Gordon volt miniszterelnök, a tanács elnöke az Együtt-PM országos politikai tanácsának ülésén a fővárosi Corner Rendezvényközpontban 2014. október 19-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, ja, úszkálnak a cápák rendesen a városházi tóban, Draskovics és Gy.Németh a garancia erre. Gyurcsány meghosszabbított 2 keze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés