Jobbikos képviselő: Árják – Liberálisok 1:0

2021. november 27. 9:38
Az önkormányzati képviselő 2012-ben arról posztolt, hogy ő politikai alapon szurkol, neki nem a focitudás számít, ezért a hollandok helyett a dánoknak drukkolt, mert a csapatban csak dánok voltak.

A Váconline Fehér Zsolt jobbikos politikus kilenc évvel ezelőtti rasszista ízű Facebook-posztjára talált rá. A portál szerint a váci és Pest megyei önkormányzati képviselő a közösségi oldalán több szélsőséges és kirekesztő bejegyzést tett közzé, Hitler állítólagos fiáról is közzétett egy posztot, emellett publikált egy olyan fotót, amelyen őt is a Führerré maszkírozták.

A 2012-es foci Európa Bajnokság kapcsán azt írta, hogy Árják kontra Liberálisok, és úgy fogalmazott, hogy a színes bőrű Simon Poulsen csak a fehér kapus, Stephan Andersen „inasa”. Egyébként is – fogalmazott a politikus –, ő politikai alapon szurkol, neki nem a focitudás számít, ezért a hollandok helyett a dánoknak drukkolt, mert a csapatban csak dánok voltak.

Mint ismert, korábban Farkas Péter Barnabásról, a Jobbik ózdi alpolgármesteréről kerültek elő fényképek, melyeken náci karlendítésre hajazó mozdulattal szerepel, ráadásul Dél-Lengyelországban épp egy illusztrációként elhelyezett épületrész előtt állt meg, amin zsidóellenes feliratok voltak. A politikus az ellenzéki előválasztáson alulmaradt és az alpolgármesterségről is lemondani kényszerült.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés