Kövér László házelnöknek, továbbításra

2021. november 27. 17:44

Fekete-Győr András
Facebook
Önnek azonnal távoznia kell a hivatalából!

„Mivel a tavaszi választásokig még nem, utána pedig már nem tud a házelnöki pulpitusról abúzálni és pénzbüntetéssel sújtani, mint országgyűlési képviselőt, így jelen levélben fordulok Önhöz.

A mai napon az egész ország megtudhatta a Direkt36 birtokába jutott felvétel alapján, hogy Ön, mint az egyik közjogi »méltóság« saját elborult politikai nézetei mentén okította legalább egyszer, tavaly februárban a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetőit az Alkotmányvédelmi Hivatalban. Ez a tény önmagában is felháborító, hiszen semmilyen jogalapja nincs, hivatalából adódóan nem kötődik közvetlenül a szakszolgálatokhoz, így teljességgel érthetetlen mégis milyen módon, milyen indokkal tart Ön eligazítást.

Arról nem is beszélve, hogy a szóban forgó beszédének tartalma teljesen egybevág a hónapokkal később kirobbant Pegasus-botránnyal. Ezek szerint elképzelhető, hogy Házelnökként, a szükséges nemzetbiztonsági engedély nélkül, csak azért, mert Orbán Viktor egyetemi pajtása volt, Ön tudhatott a Pegasus megvásárlásáról és használatáról? Továbbmegyek, elképzelhető, hogy a hivatalos, miniszteri szintről érkező megfigyelési parancsokat, Ön szóban, sajátos retorikájával is megerősítette? Sarkallta Ön a titkosszolgálati vezetőket, hogy kifejezetten politikai célzatból, a Fidesz által eszkábált jogszerűségi álca mellett hallgassanak le újságírókat, politikusokat, üzletembereket?”

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

FeGyőr hamisítva tolmácsolja Kövér beszédét.

Kövér beszéde elolvasható a mandineren.
Szerinte "magyar politikai osztálynak nincs egységes állam- és nemzetértelmezése, hanem alapvetően két – egymást gyakorlatilag kizáró – állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül."
"A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik."
Ha valaki olvassa az ellenzéki pártok sajtóját, érzékelheti, hogy hatalomra jutásukhoz külső erők segítségét szeretik igénybe venni.
Érzékelhető sajtótermékeikben a boldogság, valahányszor olyan hírek érkeznek külföldről, melyek a magyar lakosság érdekeinek sérelmével járnak.

Mit vergődsz Fegyőr? Ez nagyon gyengécske - mert önkényesen belemagyarázós - elterelési manőver az ellenzék Városháza-maffia botrányáról!

Kövér korrekten beszélt, mint mindig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés