Rémes azzal szembesülni, hogyan öli meg az emberek, közösségek lelkét a Fidesz

2021. november 26. 11:41

Dobrev Klára
Facebook
Igazán hátborzongató az eset.

„Bizonyára sokan emlékeztek arra az abszurd botrányra, amikor nyáron a kőszegi, fideszes polgármester kis híján rendőrségi ügyet csinált abból, hogy önkéntesek kifestették a helyi gyermekorvosi rendelőt. Ennek a kezdetben szívmelengető történetnek egészen groteszk vége lett, egy helyi védőnő ugyanis munkáltatói figyelmeztetést kapott emiatt.

Igazán hátborzongató az eset, mert azt üzeni, hogy ma Magyarországon senki ne merjen kezdeményezni, tenni a közösségéért, anélkül, hogy valamilyen hatalmasságtól engedélyt kapott volna rá. Rémes azzal szembesülni, hogy az ilyen hatalmi játszmákkal, hogyan öli meg az emberek, közösségek lelkét a Fidesz.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem csak az emberek lelkét, hanem a testét is célba kell venni, ahogyan azt a nagypapa, Gyurcsány és te, Kalára tettétek, ugye?
Álságos minden aggodalmad, neked csak a hatalom kell, ne vetíts, átlátni rajtad! Toporzékolj inkább egy kicsit, az jól áll!

Arról beszélj, mit lépett a nagyapád az 1956 október 23-i kezdeményezésre.

Nem horogkeresztet, szivárványt kell festeni a házára meg jópofa graffitit, esetleg a nagypapa képét, aminek örülne. Vagy nem.

Klárikának az anarchia szép, ha nem az Altust kenik be festékkel!

Meg hát nem is erről van szó. Simán elhiszem, hogy a csapat valamiképpen provokálni akart, mint mondjuk a kétfarkúak az úthibák kifestésével. Ilyenkor nem beleállni kell a megsértődésbe, hanem jól megköszönni oszt annyi. 100-zal kevesebb DK szavazó lesz.

Lőni, lőni, lőni!!!
Így őrjöngött Gerő 1956 október 23-án.

A szobámban viszonylag kevés beteg gyereket kezelek. Ha egy olyan helyen, ahol beteg gyerekeket kezelnek, arra jutok, hogy a beteg gyerekek alighanem jobban fogják érezni magukat, örülnék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés