Semmilyen törvénytelenséget nem tud mutatni a Fidesz az ellenzéki oldalon

2021. november 24. 7:19

Jámbor András
Facebook
Jönnek a kamu ügyek, a semmit nem bizonyító hangfelvételek.

„A Fidesz nem csinál mást, mint fogja a saját gusztustalan ügyeit, lemásolja őket, majd álbotrányokat kreálva próbál kamu ügyeket ráhúzni az ellenzékre‼ Az elmúlt hetek ügyei után – Pegasus-botrány, a Városháza ügye, Jakab Péter ingatlanjai – kimondhatjuk, hogy‼ a Fidesz megfigyeli az ellenzékét és jogtalanul, erkölcstelenül, a hatalmával visszaélve készül a választásokra. De nézzük is, miről van szó:

Ott van a Borkai ügy, amelyben korrupciós pénzekről, illegális szerekről, »escort lányokról«, jacht útról volt szó. Megfigyelnek egy vezető ellenzéki politikust – Jakab Pétert – és annyit találnak róla, hogy egy munkatársával együtt tölti az éjszakát egy helyen. Milyen bűnt követett el Jakab? Mert azt tudjuk, Borkai milyen bűnöket követett el.

Miközben minden héten van egy-egy fideszes – helyi vagy országos politikus – aki lebukik CSOK-kal trükközve, lenyúlt EU-s pénzből, közmunkásokkal építtetett saját ingatlannal, addig Jakabnál az az ügy, hogy a családjának van összesen három lakótelepi lakása. Senki nem tudja megmondani, hogy ebben mi a törvénytelen vagy erkölcsileg elítélhető és hát ezeket azért össze sem lehet hasonlítani a manapság annyira divatos vadászkastélyok értékével.

Mészáros Lőrincék esküvőjét biztonsági őrök vigyázták, hiperdrága volt a kaja (de jó lenne, ha ez lenne velük a legnagyobb gond), egy fotó sem kerülhetett ki és nagyjából senki sem írta meg, mi történt. Eközben Cseh Katalinék esküvőjéről illegálisan használtak fel kontextusból kiragadott fotókat, hamis állítások tömkelegét feltételezve úgy, hogy valójában egyetlen percig sem tudták bizonyítani, hogy törvénytelenség, erkölcstelenség vagy lényegében bármi történt volna. (...)

A Fidesz fegyvere tökéletesen megmutatja, hogy csak próbálnak fogást találni az ellenzéken, nulla sikerrel. Közben ügyek százait lehet felsorolni a Fidesz oldalán. Hiába jönnek a nagy »tényfeltárások« naponta, semmilyen törvénytelenséget, vagy erkölcstelenséget nem tud mutatni a Fidesz az ellenzéki oldalon. Ezért jönnek az ilyen kamu ügyek, amelyben díszletként használják az oknyomozás és a szivárogtatás kellékeit. Semmiről nem szóló, csámcsogni való rejtett kamerás felvételek, összevissza vagdalt, semmit nem bizonyító hangfelvételek és az Anonymous maszk kellékként való lejáratása. Az amit a Fidesz csinál, az nem más, mint az erkölcs és az igazság olcsó kiárusítása a hatalom kedvéért.Mindeközben rekordon az infláció, az euro árfolyama és az államháztartási hiány. A fenti kamu ügyekkel pedig erről akarják elterelni a figyelmet.”

Fotó: Nyitókép: KlikkTV

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"annyit találnak róla, hogy egy munkatársával együtt tölti az éjszakát egy helyen. Milyen bűnt követett el Jakab?"

Jakab római katolikus neveltetésben részesült. Ismerni kéne neki a Tízparancsolatot, melynek hatodik parancsolata így hangzik: " Ne paráználkodj!".
Ha Jakab egy ilyen szép nővel van egy lakásban hosszú ideig bezárkózva, ott nagyon megnövekedhet a kísértés arra, hogy Jakab megsértse a hatodik parancsolatot.

Jakab megszólalásában a családjáról, gyerekeiről gondoskodó boldog családapa látszatát igyekszik kelteni

Jól van Jámbor, magyarázkodjál csak. Meneküljél előre. Hazudozzál, mentegetőzzél.De ez is megbosszúlja magát, amikor már egész egyértelmű és menthetetlen lesz neked is az, ami már most minden józan embernek egyértelmű és világos: a Városházán jutalékmaffia működik, Jakab ugyanazt csinálja mint Borkai és Szájer. "Csak" Jakab sorozatban teszi...Az ellenzék kettős mércéje nyilvánvaló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés