Tömegverekedés tört ki a kecskeméti piacon

2021. november 23. 11:21
Az összetűzésben fa lécek és egy fém mankó is előkerült, heten megsérültek, két román és egy magyar állampolgárt őrizetbe vettek.

A felek közötti vita még szombaton kezdődött, mivel a későbbi gyanúsítottak szerették volna megszerezni azokat a helyeket a piacon, ahol a sértettek már évek óta árusítottak. Az összetűzésnek a rendőrség véget vetett, azonban a békesség csak ideig-óráig tartott – számolt be az esetről a police.hu

A rendőrségi portálon úgy folytatják: vasárnap a 18 éves kerekegyházi lakos és 33 éves román társa ismét elfoglalták megszokott helyüket a piacon, amikor odament hozzájuk két román és egy kerekegyházi illetőségű férfi azért, hogy az előző napi konfliktust megbeszéljék.

Két román állampolgár is az őrizetbe vettek között

A békésnek induló párbeszéd azonban ismét vitába csapott át, és a három főből álló társaság – többek között fa lécekkel és egy fémből készült mankóval – ütlegelni kezdte az ellenérdekű feleket. Az egyik, illetve a másik oldalon is többen bekapcsolódtak a verekedésbe, amelyet a kecskeméti járőrök szakítottak meg.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az eset során heten megsérültek.

A tettlegesség elől két nő és férfi kísérőjük egy furgon vezetőfülkéjébe menekült a garázdák elől, akik mérgükben a jármű szélvédőjét is betörték.

A nyomozók öt férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki. Közülük egy 40 és egy 49 éves román, valamint egy 38 éves kerekegyházi férfit bűnügyi őrizetbe vettek. Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Nyitókép: police.hu

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez burkolt lölőzés volt....

Kicsiben utánozzuk az EU nagyvárosainak, Bécs, Párizs, stb. példáját, nehogy megint 7-es cikkelyt kapjunk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés