A Gyurcsány-féle komcsi arcátlanság és annak határtalansága

2021. november 23. 12:05

Rákay Philip
Facebook
Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára a mai nappig abban a villában hajtja álomra hazaárulásban megfáradt fejét, amelyet Klára asszony nagypapája kapott a párttól.

„Emlékszünk még arra a felejthetetlenül nagyívű politikai színjátékra, amikor Gyurcsány – miniszterelnökként – odaállt Nagy Imre szobra mellé, majd a szokásos dallamtirádával a hangjában ezt kérdezte: »Imre, te mit tennél, te hogyan csinálnád?«.

Gyomorforgató pillanat volt, amely persze tökéletesen illeszkedett a gyurcsányi kormányzat szemforgató ethoszába. Abba most ne menjünk bele mélyebben, hogy a vérkomcsi, szovjet Komintern-ügynök Nagy Imrére és politikájára zsinórmértékként tekinteni önmagában is gusztus dolga, de van itt más is, amitől az ember Daedalonért nyúl.

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ugyanis a mai nappig abban a villában hajtja álomra hazaárulásban megfáradt fejét, amelyet Klára asszony nagypapája, a gyilkos Apró Antal – egyéb humanista ténykedései mellett – éppen Nagy Imre és elvtársai kiiktatásáért kapott a párttól, a kommunista hála szívfacsaróan nagylelkű megnyilvánulásaként.

De Klára és Ferenc egy pillanatig sem érezte úgy az elmúlt évtizedekben, hogy legalább a minimális látszatra adva illene elköltözniük a számukra – politikai értelemben – vállalhatatlan múltú villából, dehogy. Nem ilyen fából faragták őket. Sőt!

Gyurcsány tegnapi posztjából kiderül, hogy ő maga egy olyan dolgozószobában alkot elmélyülten – vagy a rózsadombi villában, vagy a DK valamelyik irodájában –, amelynek falán Nagy Imre budapesti szobráról készült hatalmas fotó díszeleg.

Ilyesmire tényleg csak elvtelen, magukat most éppen demokratikusnak becézgető komcsik képesek...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés