Szorul a hurok!

2021. november 22. 15:08

Dobrev Klára
Facebook
Helyreállítjuk a jogállamiságot, és ismét rengeteg segítség fog érkezni az Európai Unióból.

„Szorul a hurok! Az Európai Bizottság leveléből, amelyet a magyar kormányhoz intézett, és amelyet a Politico, majd Magyarországon a Népszava hozott nyilvánosságra, ország-világ előtt kiderül, hogy mindent tudnak arról a gyalázatról, amelyet Orbánék immár 12 éve hazánkkal szemben elkövetnek. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy Orbán milyen módszerekkel dugja saját és családja zsebébe az Európai Uniótól kapott milliárdokat. Azokat a milliárdokat, amelyeket az európai polgárok adóiból azzal a céllal kapjuk, hogy abból egész Magyarország épüljön, szépüljön, és a magyar emberek jobban és nagyobb biztonságban éljenek, mint korábban. Az Európai Unió nem fogja tűrni, hogy a magyaroknak szánt pénzeket egyszerűen ellopják.

Tudom, hogy az európai intézmények lassabban reagálnak, mint ahogy Ti és én szeretnénk. Ám amikor elszánja magát, akkor roppant erős és képes arra, hogy hatékonyan megbüntesse a tolvajokat. A jogállamisági mechanizmus megállíthatatlanul elindul, de ne feledjük egy percre sem: az Orbántól való megszabadulás nem az Európai Unió, hanem a mi dolgunk, magyar választóké. És miután ezt megtettük, helyreállítjuk a jogállamiságot, és ismét rengeteg segítség fog érkezni az Európai Unióból. Ennek hasznát már nem Orbán, nem Mészáros és nem Tiborcz fogja látni, hanem Ti, magyarok, mert megdolgoztatok érte, mert megérdemlitek!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Klári Fári - annyira nem értette sose Klárika az emberek nyelvét.

Mindig ezek a Brüsszel segít, Ti megérdemlitek! szoci szólamok.

Elképesztően irritálló ez a buxa.

Mi van Dobrev? Áprilisban vereséget szenvedtek, nem engedhetitek be a migránsokat, s a magyar jólét tovább fog erősödni. Hiába ismétled unalomig a hazugságaidat.

Ez a kommunista nő eddig csak a magyarok vagyonának dézsmálására szorítkozott, most már az EU adófizetőire is kiterjesztené követelését.

"helyreállítjuk a jogállamiságot, és ismét rengeteg segítség fog érkezni az Európai Unióból. Ennek hasznát Ti, magyarok, (kapjátok), mert megdolgoztatok érte, mert megérdemlitek!”"
Értjük: tehát újra eladva a közművek, közösségi közlekedés estébék,
háromszoros földgázár és villanyáram növekedés,
mint a régi szép JOGÁLLAMI Megyó-Fletó időkben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés