Márki-Zay: Orbán Viktor elárulja Európát

2021. november 22. 8:53
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint a jövő évi választások nem lesznek tisztességesek.

Márki-Zay Péter azt ígéri, hogy újjáépíti a lerombolt nyugati kapcsolatokat – írta a Breitbart. A cikk idézte Márki-Zay-t, aki azt mondta: Orbán Viktor elárulja Európát, a NATO-t és az Egyesült Államokat is, majd hozzátette: az esetleges győzelme esetén

hátat fordít Pekingnek, Moszkvának és Európa felé fordul.

Az ellenzéki vezető kifejtette azt is: a konzervatívok szerint a kereszténység épp ellentétes Orbán politikájával, aki se nem konzervatív, se nem keresztény, és még csak nem is demokrata. Márki-Zay úgy nyilatkozott, hogy

győzelme esetén Magyarország csatlakozik az Európai Ügyészséghez és korrupcióellenes hivatalt hoz majd létre.

Hódmezővásárhely polgármestere elmondta: arra számít, hogy a jövő évi választások nem lesznek tisztességesek, mert a média a kormányzó párt oldalán áll és a pártok költségvetései között pedig hatalmas különbségek vannak. 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 378 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden nap újra és újra elkántálja a brüsszelita-atlantista-globalista kánont...

Márki Zay külföldi körútja után itthon is egymás után teszi a hűségnyilatkozatokat, bizonygatva, hogy feltétel nélkül töröl el nyugati érdekeket sértő, és feltétel nélkül vezet be nyugati érdekeket szolgáló intézkedéseket. Utoljára talán Kádár nyalt be ennyire a szovjeteknek. Bizonygatja, hogy hűséges helytartó lesz, rá számíthatnak, csak jöjjön a segítség. Úgy tűnik, nincs meggyőződve hazai támogatottságáról, szövegei nem a hazai választókhoz szólnak.

Közben Gyurcsány és a többi szövetséges hallgat, nem hallatszik a miniszterelnök jelöltséghez tartozó, egyetértő támogató kórus.

Ezt magyarázd el a németeknek, akiknek Kína a legnagyobb kereskedelmi partnerük. Kínai elektronika nélkül a német autóipar leállna, orosz gáz nélkül Németország nem tud kellő mértékben fűteni. A fennen hirdetett "értékek" ilyenkor, és általában érdekes módon semmit nem érnek.

Azám!
Szóval semmi lölőzés, semmi választási csalás, semmi kínaseggenyalogatás!

Magyarország előbbre való, mint Európa, mint az európai gazdasági körök érdekei. Ez ilyen egyszerű, de nyugaton ezt felháborítónak tartják, mert amikor felvettek minket, akkor ők nem így gondolták.

Hol vagyunk eladósítva Kína felé?

Ez nettó hülye. Plusz ÁFA.

Megkérdeztem az utca emberét: Mit szeretne? Adóvisszatérítést, vagy azt
hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez?

Nem idézem a választ, mert a trágár szavak használatának is van határa.

A Fudan költségeit az egyetemet működtető alapítvány fogja kitermelni. A belgrádi vasút tranzitdíj formájában hoz bevételt, amivel törleszteni lehet. Ugyanaz a konstrukció, mint az EU pénzek: megelőlegeznek valamit, aminek a haszna náluk is jelentkezik. Az, hogy bérkommentelőként valamit kijelentesz, minden alátámasztás nélkül, csak úgy önmagában még nem áll meg. A belgrádi vasút az északi országok érdekeit sérti, mert a kínaiak a megvásárolt pireuszi kikötőt használják, nem hajózzák körbe Európát.

Menj ki az utcára, aztán ott szólj az embereknek, ki ér rá egy kis forradalom erejéig?

MZP elszólta magát, csalni készülnek.
Nem is csodálkozom.

MZP nyugati turnéja egyenértékű azzal, amikor 1956-ban Kádár hazatérése előtt Moszkvában kapott eligazítást. Ha megnézed MZP nyilatkozatait, mindegyikben a nyugati érdekeknek megfelelő változásokról beszél, belpolitikai mondanivalója nincs. Persze, hogy támogatják azok, akik átnyújtják neki a kívánság listájukat.

A parlamentnek illő lenne törvényt hozni:
Minden idegen hatalmat, erőt szolgáló - a magyar emberektől anyagi-szellemi értékeket idegeneknek átjátszó, a magyarokat bármiféle értelemben megrövidítő tevékenység: ELÉVÜLHETETLEN,
AKI ILYENBEN RÉSZT VESZ, HALÁLA UTÁN IS, JELKÉPESEN BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLÍTANDÓ.
Természetesen a Soros Györgyhöz kötődő "civilekről" ngo-król és a hozzájuk becsatlakozó minden rendű és rangú média, művészetek ecetera első helyen beletartoznak Soros terrorizmusának szolgálatába, a magyarság ellen.

Mi a büdös ebben? Az itt folyó oktatás, az ide hozott kutatás-fejlesztés, a miénknél magasabban besorolt egyetem húzóereje hasznot hoz. Ha ugyanezt egy nyugati egyetem nyújtaná hasonló módon, tapsolnál neki.

A nyugati cégek jól megvannak nálunk, a nyugati gazdasági kapcsolatok rendben működnek, hol sérülnek ezek azzal, ha kelet felé is kapcsolat épül?

Érdekes, olyan érvek, hogy a nyitás által nyugati gazdasági kapcsolataink sérülnek, nem hangzanak el, tehát nem ez lehet a probléma. Viszont minden érv az "értékeket" szajkózza, de ezek, látva az EU helyzetét a világban, a világpolitikában, semmit nem érnek.

Márki-Zay hablatyol, de már készül a vereségre...

Többféle Európa van. Melyiket áruljuk?

Illegálisan, embercsempészek segítségével érkező, dokumentumok nélküli migránsok betelepítéséről beszélsz? Hol van az az évi 30-50 ezer fő? Hol látsz bárhol is idegeneket, mondjuk Budapesten vagy más városokban? Ennyi, általad és MZP által elképzelt embernek már látszania kéne.

Szerinted hol láthatók ezek a betelepítettek? Mert én nem látom őket. Pedig annak az évi 30-50 ezernek valahol laknia kell, valahol látni kéne őket.

A célja újjáépíteni a nyugati kapcsolatokat......ugye senki sem gondolja, hogy nem ezért választotta ki a globális nagytőke, amelynek érzékeny sebeket osztogatott Orbán Viktor nemzeti kormánya. Viktor lekapcsolta az IMF pénzszivattyút - pedig a fővárosi panellakók ma is azt szeretnék, ha a külföldi bankok, cégek híznának a prolik vérén, no meg Draskovicsok, Bojárok ,stb - , a francia állami Suez sem kapja többé Budapesten a közművek kapcsán az extraprofitot, Soros is szívesen helyezne ki hiteleket, az amerikaiak alig várják, hogy az orosz földgáz helyett jöjjön a palagáz, amerikai érdek, hogy Budapest ne blokkolja Ukrajna NATO felvételét, robbantsák ki az ukránok az oroszokkal a háborút, bevonva többek között a magyarokat is, amerikai érdek, hogy az amerikai bérleményeken az ukrán fekete földeken rákkeltő glifozáttal megtermelt agrártermékek minél előbb eláraszthassák az EU piacait, s a balliberális hazaárulók még elherdálhatnák a maradék családi ezüstöt.

Amennyiben 22-ben a bunkó magyaroknak köszönhetően győz a globális nagytőke lakája, MZP, az általa vezetett gyökértelen balliberális elit, úgy Magyarországot törölni lehet Európa térképéről.

Horthy, Rákosi, Kádár, Horn, Gyurcsány együttesen nem okozott annyi kárt ennek az országnak, mint amennyi az MZP vezette bűnszövetkezetben potenciálisan benne van. A magyaroknak, a zsidóknak, minden itt élő embernek, aki még hazájának tekinti ezt az országot.

A globális nagytőke zsebéből kiugató EU vezetés, EP döntő többsége, a bíróságaik Európa felszámolásában érdekeltek, egy új birodalom épül a szemeink előtt, amelyhez lelkesen tapsol a buta gojok tömege, az RTL népe, azok, akik tényleg megérdemelnék a cseléd sorsot, a mankur létet. /Csak segítek, Ajtmatov/

Láthatod, ma már a látszatra sem adnak, csak úgy küldik haza egymás után az ügynököket, momentum, MZP, Kész, s társaik...az itthoniak úgy látszik nem voltak elég ügyesek a hülye magyarok elvakításában.

Értem, akkor a világon minden vendégmunkás migránsnak tekintendő? A német is, ha Svájcba megy, és az a magyar is akit ez helyett a német helyett foglalkoztatnak.

Van ismerősöm, aki hat osztállyal már képes volt a Fidesz mellett dönteni.....de van több diplomás is, aki a nagyobb adag szar mellett kötelezte el magát.....

Néha eltűnnek, majd felbukkannak ezek a primitív MZP rajongó, gyökértelen bunkók - pl. gazsicica -, ne foglalkozz velük, a normális, önálló gondolkodásra képes emberekkel kell beszélgetnünk, mindenütt, az utcán, a postán, a könyvtárban, a könyvesboltban,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés