Csak egyszer ülne le Orbán egy valódi riporterrel

2021. november 20. 7:49

Juszt László
Facebook
Medgyessy, azután Gyurcsány felmosta már vele a padlót.

„Most tényleg miért olvasom, hogy miket zagyvál össze »Európa DNS-e«? Szerinte a 13. havi nyugdíj jóvátétel a Gyurcsány-korszak után. És ki és mennyi jóvátételt lesz kénytelen fizetni utánad? »Szép dolog a vagányság, de én az óvatos duhajok közé tartozom« – mondta arról, hogy 6,5–7 százalékos növekedést vár a gazdaságban. Lehet eső, lehet hó, ez még a jövő. A nyugdíjas kosár közel 30 százalékos inflációja viszont a jelen… »A brüsszeli bürokrácia vért hány a rezsicsökkentéstől, ezt hallva elhajítják a tollaikat« – mondta. Én ilyet nem tapasztaltam. Ezzel szemben olvasgatom a MET nevű fideszes rabló szervezet történetét, amelyet ha egyszer megismernek a hazai fogyasztók, akkor nem tudom ki fog vért hányni? (Ez az a cég amelyik az osztrák határ túloldalán megveszi a gázt, majd az innenső oldalon drágábban eladja nekünk.)

»A kormány hetek óta dolgozik azon, hogy a kisvállalkozókra is kiterjesszék a rezsicsökkentést« – mondta. Nem kell ezen nagyon dolgozni. Ott a családi példa arra, hogy hogyan lehet gazdaggá lenni. Tegye közkinccsé! »Vártunk addig, amíg azt láttuk, a helyzet tartható, de 480 forintnál befagyasztottuk az árakat.«  Így mostantól nem az 500 forintos üzemanyag kétharmadát veszik el adók formájában, hanem a 480 forintét. »Nem hiszek nyakló nélkül mindent el a tudománynak, mert az nem egy vallás, nem az Isten, akiben feltétel nélkül meg lehet bízni«. És ezt egy felős(nek mondott) XXI. századi, állami vezető mondta. NO COMMENT! Ha jobban hisz az Istenben (nem gondolom hogy így van!) akkor miért kérte az oltást? Elég lett volna, ha csak imádkozik…

»Szerintem mindenki elkaphatja a vírust, de akik nincsenek beoltva, életveszélyben vannak.« Na, ebben egyetértünk. Teszem hozzá azok is, akik Eucharisztikus kongresszuson, párt kongresszuson, focimeccseken, felvonulásokon, vadászati kiállításokon és egyéb egészségromboló, de a csókosoknak milliárdokat hozó rendezvényeken provokálják a betegséget. Egyszer, csak egyetlen egyszer ülne le egy valódi riporterrel, de amióta először Medgyessy, azután Gyurcsány felmosta vele a padlót már nem mer. Ezt is megértem. Gyáva.”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezért Juszt, veled soha nem fog leülni Orbán interjút adni. Nem vagy valódi riporter, hanem egy szélsőbalos szemellenzős prejudikáló.

Elmebeteg, aki nem ismeri a milliós nagyságrendet. A Fidesznek van egy ekkora szavazó bázisa.

Hülye, szerencsétlen, Medgyessy, mint szónoklattan mester és a Ripacs, aki a végtelen, minden szint alatti közönségességével diszkvalifikálta a vita műfaját egy nemzedékre, mint hatékony takarítószerek, az orvvadász szerint?

Nagyon jó lenne visszajönni?

Medgyesy és Gyurcsány ezek szerint riporterek voltak? Kiknek jelentettek?

Antilopnak: Ne becsméreld a parlamenti ellenzék minőségét. Mikrofonállvány, stb. Mikrofonállvány kormányt akarsz jövőre? Vagy antilop aggancsost?

Ez hülye.
Az összes rendszerváltás utáni miniszterelnök EGYÜTTESEN NEM adott politikzsként annyi interjút ellenséges közegben, mint Orbán Viktor egymaga!

Napkelte? Baló György? Sváby? Ballib riporterek a királyi tévében, ATV, RTL, TV2? Ket-három órás kormányinfók?Soroljuk?

Ki volt Gyurcsány Baló Györgye? Mi lenne Horn Sváby-interjúja? Mikor ment be Medgyessy a HírTV-be? Lehetett-e kormányinfón órákon át "felkérdezni" Bajnait?

Ez hülye.

János bá'! Ha gondolod, én leülök veled vitázni. Rögtön az elején neked szegezek három jól kitalált, rólad szóló hazugságot, csúsztatást, amiről én is tudom, hogy nem igaz, aztán a vita végéig bármit mondasz, én azon lovagolok, bizonyítsd be, hogy nem úgy van. Ha másról próbálsz beszélni, lecikizlek, hogy kitérsz a valódi kérdések elől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés