Márki-Zay Péter tegnap kampányt indított, hogy megvédje Sorost

2021. november 19. 08:16

Azt mondja, Soros egy migránst sem hozott be.

2021. november 19. 08:16
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Márki-Zay Péter tegnap kampány indított, hogy megvédje Sorost.

Azt mondja, Soros egy migránst sem hozott be, holott mind emlékszünk arra, amikor követelte az Uniótól, hogy évente legalább egymilliót kell belőlük befogadni.

Arra is emlékszünk, amikor a határainkat ostromolták szervezett módon az illegális migránsok, akik a határ előtt eldobták az útleveleiket, hogy szír menekültnek mondhassák magukat. Ezeket a technikákat pedig a Soros-féle NGO-k szórólapjairól tanulták.

És most ezeket az akciókat tagadja le új kampányában Márki-Zay Péter, ki tudja kinek a megbízására…”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2021. november 20. 18:54
MZP-nél nagyobb pöcsöt keresve sem lehet találni (talán karigeri) ! MZP nem tud különbséget tenni a bevándorló és az illegális bevándorló között !
zoldzolko
2021. november 20. 13:26
Üljel le dugó Dani, egyes!!! Inkább azt magyarázd meg te politológusok gyöngye hogy a moslekkormany miért szervezett több százezres rendezvényeket covid idején? Vadász kiállítás, birkamenet, pápa ba látogatása. Most megvan az eredménye, kórházak tele és akinek kellene nem kap ellátást! Nem volt elég az elmúlt 2 év hogy felkészüljunk igaz?! Inkább fel kellett húzni az expot semjen nertars kedvéért... :) Így kell ezt. A maszkhasznalatot is raert kötelezővé tenni amikor már napi több 10 ezer fertőzött van. Ki lehet jelenteni, hogy ez a kormány csúnyán megbukott.
borsika
2021. november 19. 19:59
Ez a félnótás Brüsszelben is azt óbégatta vajon, hogy Orbán hordja be a migránsokat?
Gonella
2021. november 19. 17:41
nekem erről egy filmjelenet jutott eszembe. lövés az emeleten, taxis várakozik, ember kizuhan az ablakon a taxi tetejére, - maga megölte azt... azt az embert... - én nem, a pisztoly ölte meg. Collateral - A halál záloga (2004)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik