Márki-Zay Péter tegnap kampányt indított, hogy megvédje Sorost

2021. november 19. 8:16

Deák Dániel
Facebook
Azt mondja, Soros egy migránst sem hozott be.

„Márki-Zay Péter tegnap kampány indított, hogy megvédje Sorost.

Azt mondja, Soros egy migránst sem hozott be, holott mind emlékszünk arra, amikor követelte az Uniótól, hogy évente legalább egymilliót kell belőlük befogadni.

Arra is emlékszünk, amikor a határainkat ostromolták szervezett módon az illegális migránsok, akik a határ előtt eldobták az útleveleiket, hogy szír menekültnek mondhassák magukat. Ezeket a technikákat pedig a Soros-féle NGO-k szórólapjairól tanulták.

És most ezeket az akciókat tagadja le új kampányában Márki-Zay Péter, ki tudja kinek a megbízására…”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát a külföldön dolgozó magyarok is gazdasági bevándorlók? Azok, akik azért tudnak kimenni dolgozni, azért találnak helyet maguknak, mert ott hiány van munkaerőben. De az a hiány miért keletkezett? Csak nem azért, mert mondjuk a német orvos, mérnök is tovább áll, mint gazdasági bevándorló az USA-ba, vagy Svájcba?

Hogy ez se maradjon ki a nyugat által tudatosan elszívott munkaerőt itt is pótolni kell, tehát általános jelenség az, hogy a munkaerő elvándorol a jobb adottságű országok felé-

Ez még nem jutott eszedbe? Ha nem akkor ceterum autem censeo vagy hülye vagy, vagy csak egyszerűen félrevezető módon érvelsz.

De miért hagyod ki a felsorolásból, a nem csak logikai, de gyakorlati láncból a nyugaton szintén más országokba távozó munkaerőt, akiket én említettem? Akik osztottak-szoroztak. És az jött ki nekik, hogy gazdaságilag megéri nekik más országba költözni és ott munkát vállalni. Vagy netán ők a polkorrekt diktatúra elől menekülnek?

Mert így teljes a kép, de akkor hogy jön ehhez Orbán Viktor?

Megint kihagyod a lényeget. A migránsok Szerbiába se akarnak menni, de a kerítés miatt ott rekednek.

Ha a migránsok ugyanúgy bejöhetnének, mint 2015-ben, akkor az osztrákok rövid idő alatt lezárnák a határt, és ugyanúgy járnánk, mint a szerbek. De lépjünk tovább, ha lennének nálunk betolakodók, de nem akarnának nálunk maradni, akkor az EU előírná, hogy itt is olyan ellátmányban kell részesülniük, mint nyugaton, és ezt egy szervilis balliberális kormány földig hajolva teljesítené. Még az is lehet, hogy a cél érdekében az EU vállalná a költségek egy részét.

Remélem, egy ilyen helyzetben elmennél személyesen az általatok emlegetett mélyszegények közé elmagyarázni azt, miért kap egy jöttment külföldi akkora segélyt, amiről egy magyar mélyszegény álmodni sem merhet.

Mondd, neked valóban el kell magyarázni a legalapvetőbb dolgokat, vagy normális érvek híján írsz ilyen hülyeségeket? Egyszer már leírtam neked, általános jelenség az, hogy a munkaerő elvándorol a jobb adottságú országok felé, erre te jössz az általad említett országokkal, mint példával.

Ezzel a ceterum censeo dumával évekkel ezelőtt más néven már idéztek téged itt a mandin, tehát aki régen itt van, sejtheti, ki vagy. Nem érvelsz túl acélosan.

Szóval, hogy jön ide Orbán Viktor?

Mitől hiteles az az ember, aki már sokadik példája a Rákosiék módjára külföldről hazaszivárgó ügynököknek?

E bejegyzésedben minden leírt sor hamis, téves, hazug: tanuljad meg az olvasottakat nem belemagyarázva érteni, tanulj logikát, s ne forgassad ki Orbánék intézkedéseinek igazságát. E nélkül csak magad által kialakított agyszüleményeiddel találkozol.

MZP csak folytatja a "nyerő" kampányát:

A kormány hajtotta végre a Soros tervet!
A kormány valójában megemelte a rezsit!
Nem csak a fél, az egész kormány meleg!

És így tovább.

Soros parancsa világos.
Soros György parancsa 2015 szeptemberében az EU számára:
"Először is az EU-nak be kell fogadnia évente egymillió menedékkérőt a belátható jövő során."
Saját szavai, saját írásában:
"First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future."
Read more at https://www.project-syndicate...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés