Márki-Zay Péter Deák Dánielt is letiltotta Facebook-oldaláról

2021. november 6. 21:00
Miután Deák kommentje több lájkot kapott, mint Márki-Zay videója, a baloldal miniszterelnök-jelöltje letiltotta a politikai elemzőt.

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Márki-Zay Péter letiltotta őt a közösségi oldaláról. „Ennyit a baloldali demokráciafelfogásról:

miután a kommentem több lájkot kapott, mint a videója, Márki-Zay Péter letiltott a Facebook-oldaláról!” 

– írta a politikai elemző.

Amint arról korábban beszámoltunk, Trombitás Kristófot is letiltotta oldaláról Márki-Zay Péter. Ahogy a publicista fogalmazott: „Akik a leginkább hivatkoznak a szólásszabadságra, azoknak fontosabb a legkevésbé”.

A hozzászólás, amiért a baloldali miniszterelnök-jelölt a tiltás mellett döntött: „Márki-Zay úr! Nagyon félrement valami a videóban, mert lényegében a határon túli magyarokat nevezi migránsoknak. Nekem például a kárpátaljai magyarok nem számítanak (idegen kultúrájú) illegális migránsnak, hanem nemzettársaim, akiket sok szeretettel látok a határainkon belül, ha szeretnének idetelepedni a rossz ukrajnai állapotok miatt. A kormány 2015-ben Európán belül az elsők között mondta ki, hogy az illegális bevándorlás rossz, kerítést is épített a határra, amiért rengetegen támadták hazánkat. Ezek után azt mondani, hogy valójában a Fidesz a bevándorláspárti és nem a baloldal, amely 2015-ben minden bevándorlás-ellenes intézkedést támadott, olyan mintha a fehérről akarná bebizonyítani, hogy az valójában fekete. Nem nagyon fog menni! Nem tudom, hogy direkt vagy véletlen keveri össze az illegális bevándorlókat a határon túli magyarokkal vagy a külföldi befektetőkkel, de ez így nagyon ciki!”

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgylátom, ti összeszarjátok magatokat MZP-nek még a lába nyomától is!

MZP letilthatja a jobboldali elemzőket, de amikor a kampány egészen élesbe fordul / várhatóan kb. januártól /, akkor ezeket a tartalmilag gyatrácska kampányszólamait nem fogja tudni tartani a nagyobb nyilvánosság előtt. Áprilisban súlyos vereség vár rájuk, mert az eleve halvaszületett ellenzéki összefogás nem fogja tudni a szavazatai számát növelni, ahogy MZP harsogja magáról.

MZP érdeke, hogy ott megjelenjenek a nem-szimpatizánsai, mert ő azt állítja, hogy meg tud szólítani fideszeseket is.

Én nem látom - nem keresem fel - az ő facebook oldalukat. Nekik sem érdekük letiltani valakit, mert képzett politológusokként inkább esélyt láthatn/án/ak az ellenzékiek megszólítására.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés