Márki-Zaynak mások szexuális hovatartozásáról is van listája?

2021. november 3. 16:49

Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu
Persze, hogy vannak melegek a Fideszben is. Ki a f*szt érdekel? A jobboldal nem listázza az embereket sem vallás, sem szexuális orientáció, sem bármi más alapján.

„A Fidesz tele van melegekkel – kaphattuk a summás megállapítást Márki-Zay Pétertől, hónapokkal ezelőtt, amikor még szó sem volt arról, hogy ő lesz az ellenzék utolsó reménysége, ahogy ő nevezte saját magát az előválasztáskor. Meg sem próbált tompítani, finomítani ezen a kijelentésén, még azután sem, amikor fellépett a nagyszínpadra; azaz már nemcsak saját maga hatása alá kerülve, hanem hivatalosan is ő lett az ellenzék utolsó reménye. Sőt! Még rá is tromfolt. Az angol ezt úgy nevezi: doubling down. Amikor valaki mond egy hajmeresztő dolgot, de nagyon kemény ellenreakciókat kap, vagy lebukik, de nem hátrál meg, hanem rátol egy lapáttal, és egy még hajmeresztőbb dologgal áll elő. Márki-Zay konkrétan a fél kormányról állítja, hogy meleg.

Rögtön két kérdés vetődik fel bennem: az egyik, hogy honnan a fészkes fenéből tudja? Empirikus tapasztalatai vannak? Mindegyiküket felpróbálta? Vagy csak megkörnyékezték? Esetleg megleste őket közben? Márki-Zay furcsa szokásaiba már nyerhettünk betekintést: sokadik gyermeke születését az összes többivel végignézette élőben. Vajon a végén a méhlepényt is közösen ették meg? De van egy perverziója, egy titkos élete is, amikor fideszes melegek trófeáit gyűjti? A másik, hogy ez mindez most nem zavarja a máskor oly érzékeny, széplelkű progresszíveket? Ilyenkor szabad nyilvántartani és megítélni az embereket a szexuális orientációjuk alapján?

Az önmagát nyíltan messiásnak képzelő Márki-Zay nemcsak buzizott – végre le lehet írni, mert ez itt már nem a cím és nem a »lead« szöveg, itt már kevésbé kutakodik a Facebook-algoritmus –, hanem konkrétan listázott is. Az emberek listázása most már nem a legsötétebb vészkorszakra emlékeztet? Ezúttal nem háborodnak fel a máskor oly érzékeny progresszívek? Persze, költői a kérdés, hiszen Karácsony Gergely óta tudjuk: zsidókat listázni nem antiszemitizmus. Így vélhetően a melegek listázásával sincs baj.

Olyannyira nincs, hogy Márki-Zay ámokfutásához csatlakozott az LMP-s Ungár Péter, az első nyíltan, vállaltan meleg magyar politikus is. Ő is azt állítja, hogy »tényleg sok fideszes van, aki homoszexuális«. OK, neki mondjuk könnyebben elhisszük, hogy vannak empirikus tapasztalatai. De miért állt bele ő is a listázásba? Miért kezdett el maga is buzizni?

Most komolyan, mi a céljuk ezzel? Persze, hogy vannak melegek a Fideszben is. Van, akiről tudjuk, és biztos van olyan is, akiről nem. Ki a f*szt érdekel? A jobboldal nem listázza az embereket sem vallás, sem szexuális orientáció, sem bármi más alapján. Szerintünk mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. És a preferenciáit el is mondhatja másoknak, ha akarja. Ha elmondja, sem megvetni, sem hősnek tartani nem fogjuk emiatt.

Egyhez viszont ragaszkodunk: a normalitáshoz. Az anya nő, az apa férfi. Ha két férfi él együtt egy kutyával és egy csillárral, az nem család. A férfiak nem tudnak szülni. A nemünket a Jóisten választja ki, a biológián keresztül; nem mi döntjük el. És a gyerekeket senki se hülyítse mindenféle, a normalitásnak és a valóságnak ellentmondó bullshittel. Ha ezek rendben vannak, tényleg mindenki azzal dug, akivel akar. Akár Ungárral, vagy akár Márki-Zay Péterrel is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bocsi, de a kétéveset megpofozta, - indulatból. 186 centi márkizajos. Gondolhatod mekkorát kapott az a pici gyerek az arcára. Nyilván nem csak azt az egyet ütötte pofon nem csak a fenekére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés