Bige László vasárnap este elment a Partizánba, és totális háborút hirdetett a kormány ellen

2021. október 31. 17:49
A baloldali oligarcha bejelentette: hajlandó anyagilag is támogatni Márki-Zay Péter kampányát, mivel a mai kormány helyett a tarka macskáját is inkább tudná ajánlani az országnak.

Amint arról korábban beszámoltunk, hét éven át folytatott jogsértő kartellezést a műtrágyapiacon és okozhatott ezzel jelentős károkat a gazdáknak Bige László mil­liárdos nagyvállalkozó, aki saját bevallása szerint a baloldal kampányának a finanszírozására készül. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 14 milliárd forintos bírságot rótt ki a versenyjogi szabályok súlyos megsértése miatt. 

A Partizán vasárnapi adásában reagált először a baloldali oligarcha a GVH szankciójára. A Bigéhez köthető teljes cégcsoport 11 milliárd forintos bírságot kapott végül, a fennmaradó hárommil­liárdot a Hőgyészi Kft., illetve a részben együttműködő Cargill kapta.

Csányi Sándort okolja az eljárás miatt a baloldali oligarcha

„Tönkre akarnak tenni” – kezdte mondandóját a Bige László Gulyás Márton vendégeként. Hozzátette: ez a kormánynak egy gazdaságvédelmi akcióterve, eljött az ideje annak, hogy minket tönkretegyenek és „aztán elosztanak egymás között”.  

Abszolút politikai célú támadás ez. Semmiféle köze nincs a józan észhez, meg a való világhoz 

– hangoztatta a baloldali milliárdos a GVH szankciójával kapcsolatban. „Csányinak, és KITE Zrt.-nek az érdeke az egész vizsgálat

Pénzzel is támogatná Márki-Zay Pétert Bige László

„Márki-Zay Péter nagyon jó lenne Magyarországnak” – mondta a baloldali oligarcha, majd hozzátette: végre harminc év után lenne egy független miniszterelnök-jelöltünk. Leszögezte: hajlandó lenne anyagilag is támogatni a kampányát. „A mai kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani” – fűzte hozzá Bige.

„Jól értem, kormányváltás nélkül nem látja esélyesnek, hogy képes lesz megtartani a cégbirodalmát?” – kérdezte Gulyás, mire a baloldali oligarcha leszögezte: fel nem merül, hogy nem tartaná meg a hálózatát. „Kormányváltás nélkül is meg tudom tartani a cégbirodalmamat” – fűzte hozzá Bige.

Ismert: Bige László korábban, egy márciusi Partizán-interjúban gyakorlatilag felajánlotta, hogy ha megszüntetik vele szemben a büntetőeljárást, akkor távol tartja magát a politikától. A büntető igazságszolgáltatást viszont láthatólag nem hatotta meg a baloldali oligarcha felajánlkozása, és az eljárás megszüntetése helyett vádat emeltek ellene. Szintén év eleji fejlemény, hogy Horn Gábor,  az EU-s pénzekből ellenzéki előválasztási vitákat szervező Republikon Intézet vezetője is tiszteletét tette Bige házában. Biztosat persze nem tudni, sem a látogatásról, sem arról, ha így volt, miről egyeztettek, ugyanis az egykori SZDSZ-es politikust hiába kérdeztük, nem reagált Bige Lászlóval való kapcsolatára vonatkozó kérdéseinkre.

A Bige Lászlóról készült portrénkat itt olvashatja.

 

 

Fotó: YouTube

Összesen 300 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bige elvtárs, hogy is mondta Fletó?

"El lehet menni!" - https://www.youtube.com/watch?..

A KORRUPCIÓ definícióját látjuk, élő egyenesben.

A baloldal állandóan mészáros lőrincezik / mást se tudnak /, de most előbújnak a balos oligarchák, mert persze ők vitán felül csakis becsületes módon gazdagodtak meg...Ha Bige beszáll a kampányba, azzal a személyes bosszúját akarná kifejeznei, de jót tesz a jobboldallal, ha rá lehet muatani a balos oligarchákra. "tiszta" Márki-Zay pedig ismét negatív fénybe kerül.

Micsoda gáláns ajánlat! Bige elvtárs megvásárolja Márki-Zay Pétert!

Bizony, 2022 tavaszán a választók majd eldöntik, hogy ki a szimpatikus nekik és az nem fog számítani, hogy te mit gondolsz.
Az élet nem egy habostorta elvtársak...

Tartsa meg magának a tarka macskáját a cezaromán idiótával együtt ez a csaló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés