Egy román férfi egy rekesz sörrel akarta semlegesíteni a koronavírus elleni oltást

2021. október 28. 12:42
Nem sikerült neki.

Laura Ghibu Svédországban élő román orvos, – aki a romániai oltási kampányt koordináló testület tiszteletbeli tanácsadójaként is tevékenykedik – számolt be a bizarr esetről.

Elmondása alapján a napokban egy olyan, Svédországban élő román pácienssel beszélgetett, aki határozottan oltásellenes és azon az állásponton van, hogy a vakcina öl, mert még csak kísérleti stádiumban van, és hogy a koronavírus valójában nem is létezik. A férfinak azonban munkahelyéről külföldi kiküldetésbe kellett mennie, ehhez pedig fel kellett vennie az oltást. 

Mivel a koronavírusra történő teszteléseket nem akarta elvégezni, inkább beadatta a vakcinát, aztán elmondása szerint hazament, és egy egész rekesz sört megivott, hogy semlegesítse az oltás hatásait. Nem járt sikerrel: a terápia után rosszul volt és szédelgett „amiatt az ördögi dolog” miatt, ami alatt az oltást értette. Laura Ghibu megpróbálta elmagyarázni neki, hogy valószínűleg inkább az elfogyasztott alkohol miatt lett rosszul, de a páciens nem hitt neki.

Nyitókép: MICROGEN IMAGES / SCIENCE PHOTO LI / SMD / Science Photo Library via AFP. Illusztráció.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, ezek a hírek... annyira, de annyira hitelesek. Kár, hogy erősen hápognak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés