Mégis megérte az a milliárdocska a Gyurcsány-filmre

2021. október 28. 7:26

Lendvai Ildikó
Facebook
Tessék mondani, Izaurának mennyit tetszettek gyűjteni?

„Mégis megérte az a milliárdocska a Gyurcsány-filmre. Kiderült, hogy akad legalább egy ember, aki szó szerint elhiszi a film teljes sztoriját, azt is, ami alkotói szerint is a »művészi szabadság« része. Készpénznek vette, hogy 2006-ban Dobrev Klára adott személyesen parancsot szemek kilövésére. Ha kicsit várnak a forgatással, Márki-Zay adott volna személyesen parancsot, ebből is látszik, hamar munka sose jó.

Aki elhitte az egészet egy az egyben, nem akárki: az állami rádió műsorvezetője, vagy aki a szövegét írta. A »Jónapot, Magyarország« c. műsorban tényként közölte Dobrevről: »Ma már tudjuk«, hogy ő volt az, aki döntött »2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről«. Jónapot, tébolyda. Tessék mondani, Izaurának mennyit tetszettek gyűjteni?

Aggódom ezért a szerencsétlenért. Fogadni mernék, amióta gyerekkorában a Vukot látta, úgy tudja, hogy a rókák beszélnek. Még veszélyesebb, ha a Batmant is megnézte. Szerintem megyőződése, hogy megfelelő jelmezben, szárnyakkal bárki tud repülni. Ha meglátják egy háztetőn, azonnal szedjék le onnan!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az 56 ötvenedik évfordulója az akkori kormány szégyene, az, h. Dobrev Magyarországon eddig viszonylag sikeres ellenzéki politikus lehet, az EP egyik alelnöke, botrány. Apró unoka, Dobrev leány, saját, családi zsebre privtizatőr Piroska anyuka, csak jobb lenne, ha kimaradna az európai és országos politikából, pláne, h. óvodáskorú kisfia van, aki feltehetőleg több törődést igényelne.

Nagyon örülök a film sikerének. Tisztességben megőszült, több gyermeket fölnevelt, diplomás barátnőim futottak lélekszakadva a Deák téri lovasroham elől a Fidesz megemlékezésről a mellékutcákba, a Körút felé. Megúszták, szerencséjük volt. Mi is ott lettünk volna, de kisunoka volt nálunk aznap du..

Ez a film jól betalált neked, azóta sem tudsz menekülni tőle. Köszöni a film az újabb reklámodat.

Egészen pontosan így van, magam is ezt szerettem volna írni. Az Izórának gyűjtés kitalálációja egyigazi kis Kádár alatti kocsmapropaganda volt, de ténylgesen a belpesti vonaltól.
Tehát:
Ledvai, a kurva anyádat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés