Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Tegnap szellemeskedni merészeltem Kötter Tamás felvett nevének kissé groteszk jelentésén.
„Tegnap szellemeskedni merészeltem Kötter(Biczi) Tamás felvett nevének kissé groteszk jelentésén, megfeledkezve arròl (pedig mintha korábban magam is találkoztam volna vele), hogy ez csak felvett név.
Páran kiigazítottak, ami rendben is van. Most már nem felejtem el.
Emellett persze azért nem maradt el a »dúlt keblű mélymagyarok« (Spíró) alpári reakciója, verbális megkövezésem sem, amelyek közül a legártatlanabb szerint, hogy jön egy hidegpataki ahhoz, hogy majdhogynem egy nemzeti ereklyét meggyalázzon.
Hát így élünk mink itten, eme huzatos Kárpát medencében, ahol az időnként etnikai tisztogatással is egybekötött egységes nemzetté válás folyamata közel kétszáz éve tart, és a vége szemmel nem látható távolságúnak tűnik, már csak azért is mert sokan a nemzetté válást olyanoktól várják akik naponta rekesztik ki belőle a nekik nem tetsző egyéneket, csoportokat.”
Nyitókép: MTI / Beliczay László