Ha megmondják miről szólhat egy dal, az a cenzúra legfelsőbb szintje

2021. október 27. 9:49

Majka
Facebook
Összekeverni a kultúrát az elérzékenyített, középszerű ember sértődöttségével nagyon veszélyes. Sosem volt a világ ennél képmutatóbb.

„Semmi nem volt jobb régebben, hiába mondjak az öregek!!! Egy dolog viszont talán mégis... Sosem volt a világ ennél képmutatóbb. Alkotni, a művészetet jól megfogalmazni , megmutatni, kiváltságos feladat ami sok ember önérzetét bántja. A legjobban éppen azokét, akik egész életükben az átlagosnál jobban sosem tudtak semmit művelni. Összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21.századi középszerű ember sértődöttsègével nagyon veszélyes jövőképet mutat.Főleg ha az ítészek a közösségi oldalakon hoznak  ítéletet egy klaviatúra mögül, ami távolról sem objektív vagy igazságos ,és ami miatt emberek vesztik el munkájukat, családjukat.  

Csak hát sajnos mindig lesznek igazi áldozatok, és pontosan ezekre az igazi áldozatokra lehet mindig hivatkozni, és ezzel jogot formálni az egyoldalú igazság kiközösítésére. Ha megmondják miről szólhat egy dal, hogy mit írjon a szerző, mire gondolhat aki alkot, akkor az a cenzúra legfelsőbb szintje. És ez nem észak-Korea, vagy Fehéroroszország kiváltsága, hanem jelenleg az egész világé. Ha tehetném egy Eric Cartmanes bővített mondatban megbántanám az összes nációt, vallást, gondolkodást,szexuális beállítottságot ami létezik ebben a világban. Köztük saját magamét is.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés