Farkasházy Teddy és a Békemenet

2021. október 26. 20:28

Apáti Bence
Origo
A diktatúra helyesen cselekedett, amikor betiltotta a Heti Hetest, hiszen ha még mindig Farkasházy és barátai tolnák szombat esténként a baloldal szekerét, Orbán napokon belül megbukna.

„Buszoztak. A sok agymosott.

Pedig otthon is maradhattak volna.

Mucsán.

Lám, Révész Máriusz meg a többi haverja is, hogy megkapta a magáét 15 évvel ezelőtt. Ha otthon maradnak, és legalább annyira szeretik Gyurcsányt, mint Farkasházy, akkor egy hajuk szála sem görbült volna meg.

Mindenki Teddyje amúgy tényleg végig bravúros módon állított görbe tükröt a rezsimnek és a diktatúra szimpatizánsainak, – érdemes mindenkinek elolvasni a zseni alkotását – csak egyszer bicsaklott meg a tolla, amikor az oltásokkal kapcsolatban ironizált. Ott arra célozgatott, hogy Orbán Viktor ugyan a Sinopharmot éljenzi, de valójában Modernát kért.

Ez ugye, sajnálatos módon nagyon nem igaz, a miniszterelnököt Sinopharmmal oltották be; pont az ellenzék okos és karizmatikus vezetői voltak, akik ugyan orrba-szájba szidták a keleti vakcinákat, végül mégis mindegyik orosszal és kínaival oltakozott.

Ezt az egy kis hibát leszámítva Farkasházy megint hatalmasat alkotott, kilométerekről látni, hogy a diktatúra helyesen cselekedett, amikor betiltotta a Heti Hetest, hiszen ha még mindig Farkasházy és barátai tolnák szombat esténként a baloldal szekerét, Orbán napokon belül megbukna.”

Fotó: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés