Márki-Zay: Pártállami megfigyelést folytat a Fidesz

2021. október 25. 16:58
A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – írta Facebookon Márki-Zay Péter.

A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – mondta Márki-Zay Péter hétfőn Hódmezővásárhelyen, ahol bemutatta azt az anyagot, amelyet állítása szerint személye elleni lejáratásra használtak volna fel a kampányban. A polgármester állítása szerint az „anyagot a Fidesztől kapta meg a Demokratikus Koalíció vezetése, ők adták azt át Márki-Zay Péternek”.

„Ezt az anyagot a Demokratikus Koalícióval való egyeztetésen kaptam meg személyesen egy héttel ezelőtt, a „bizalom jegyében”. A Demokratikus Koalíció vezetői ezt az anyagot a Fidesztől kapták meg Dobrev Klára kampányához. Ezek lejárató anyagok személyem ellen. Két dolog látszik ebből: az egyik, hogy a Fidesz ezzel is igyekezett beavatkozni az előválasztásba, és az is, hogy milyen módszerekkel figyelnek meg embereket” – mondta Márki-Zay Péter a hétfői sajtótájékoztatóján.

„Ez a dosszié egy újabb példája annak, hogy milyen pártállami, a kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést végez az ellenzékkel szemben a Fidesz. Együtt fogunk dolgozni azon, hogy hazánk egy demokratikus európai jogállam legyen, ahol nem lehet ilyen módszerekkel politikát művelni” – hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

(Facebook)

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy telexen (!) TÖBB A RÖHÖGŐS SZMÁJLI, mint a lájk az MZP-s cikk alatt, ilyet sem láttam még.

Klári Fári - most már ide is adekvát.

Vagy december környékén rimánkodni fognak Bajnainak...

Te is fiam, hvg?!? :)))))))


"A hvg.hu végignézte a dossziét, az egész inkább tűnik elterelő akciónak, politikai gumicsontnak, mint komoly lejáratásnak."  :D 

https://www.facebook.com/hvghu..

Ez az eszelős zajos néhány hét alatt szétveri őket, ha ez így megy tovább... :))))))))))

Már a hvg (!!!) is ezt írja. :)))

"A hvg.hu Márki-Zay sajtótájékoztatója után belenézhetett a 80 oldalas dossziéba, és ez alapján elmondható, hogy ez tényleg nem titkosszolgálati szintű anyag, hiszen a hangzatos megfogalmazások ellenére, mint például az első oldal tetején nagybetűkkel feltüntetett “jelentés”, vagy az olyan, titkosszolgálati zsargonban is használt szófordulatok, mint “feltérképezés” és “környezettanulmány”, a dosszié anyagát javarészt olyan információk teszik ki, amelyeket néhány órás munkával az internetről, Márki-Zayval kapcsolatban megjelent újságcikkekből, nyilvános cégadatbázisokból is össze lehet szedni."

Hú, kezd olyan érzésem lenni, hogy Fletóék rövid úton meg akarnak szabadulni az eszelőstől... ez nagyon kemény lyukra futás.

MZP kavar, mert olyasmiről ír, amit nem tárt a közvélemény elé. Eltakarja azt a dokumentumot, amiről akkor tudnánk állást foglalni, ha mi is ugyanannyit ismernénk, mint MZP. MZP machiavellista manipulátor. Majd állástfoglalunk, ha ismerjük konkrétan és teljes terjedelemben, amire MZP hivatkozik. Különben, amennyi most MZP beszámolója alapján ismerhető, az alapján éppen a DK kerül újból rossz fénybe: miért fogadták el a "dossziét"? MZP pedig nem veszi észre, hogy a DK közölte indirekte vele: látod, mennyi terhelő dokumentum van ellened, úgyhogy hátrább az agarakkal, te "ellenzékváltó" MZP!...

Pirinéni kikapott egy dossiét a fiókból és azt mondta, nem mondja meg kitől kapta. :-)

Mint a Mester és Margarétában, itt is pénzt osztogattatott Woland professzor.
És mire hazamentek a pénzzel, az átváltozott cimkékké, értéktelen papírfecnikké.

Selyemzsinór nem volt benne?
Makizaj nem vált be.
A casting tovább folytatódik.
Dobrevné meg reménykedik.
A jó szórakozás garantált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés