Kövér Hülye László

2021. október 24. 9:38

Juszt László
Facebook
Az öregkori elhülyülés teljesen irracionális gondolatokat hoz elő a Parlament elnökéből.

Kövér Hülye László: »A 2006-os tévéostrom egy előre megtervezett provokáció volt, amelynek emberhalállal kellett volna végződnie. Az akkori kormány halálos áldozatot akart látni a tévészékház ostromakor.« Az öregkori elhülyülés teljesen irracionális gondolatokat hoz elő a Parlament elnökéből.

Emlékeztető a Wikileaks iratokból, amelyek szerte a világon sokaknak okoztak kellemetlen perceket. Íme: A budapesti amerikai követség táviratai is nyilvánosságra kerültek. Az egyikből világosan kiderül, hogy a információik szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent »az erőszakos tiltakozókkal«.

A Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés ezt írja: »Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani.«

És még egy apróság, amiről mindenki szeret megfeledkezni. 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására »spontán« zavargás tört ki Budapesten.Szeptember 15-én pénteken (!!!) – tehát két nappal előbb – a Hír Tv ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén »érdekes« dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Mint köztudott a Hír TV és a Fidesz kapcsolata anyagilag is megalapozott volt.Na ennyit a spontán akciókról. És az elszabadult tankról most ne is beszéljünk…”

Kép: Juszt László Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 166 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kövért nem kellene lehülyézned Lacika.
Túl sokat tud.
Titokminiszter is volt.
Jobbak a forrásai mint neked.
Butuska vagy.

Így beszélgetsz magaddal? :)))) Önismeretből jeles, te kövér hülye László! És tényleg te vagy a Kövér Hülye László!

JUSZT hülye LÁSZLÓ agya kihagy, megfeledkezik arról, hogy a TV székház mögötti utcákban ott várakoztak a profi rendőri egységek, mégsem vetették be őket (felsőbb utasításra), nem segítették ki a TV székházat védő kis rendőri egységet.
Azért, mert a 2006-os tévéostrom egy előre megtervezett provokáció volt, amelynek emberhalállal kellett volna végződnie. Az akkori kormány halálos áldozatot akart látni a tévészékház ostromakor.

Oké, úgy látom meg is oldódott a probléma.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés