Navracsics: Revolvert szegeztek Márki-Zay homlokához, hogy legyen Gyurcsány szövetségese?!

2021. október 22. 16:16
A Fidesz politikusa azt mondta Fiala Jánosnak, hogy semmi botrányos nincs abban, hogy részt vesz a Gyurcsány-show elnevezésű kampánysorozatban, hiszen komolyan gondolja, hogy ne térjen vissza a bukott baloldal.

Fiala János műsorvezető azt mondta Navracsics Tibornak a 168 Óra KeLjfeLJancsi című műsorában, hogy nem tudja őt elképzelni, amint főszerepet vállal a Gyurcsány-show fedőnevű hakniban, amelynek egyik állomása egy tapolcai találkozó volt, amelyen a kormánybiztos is részt vett. A Fidesz politikusa válaszában úgy fogalmazott, ebben semmi botrányosat nem lát. A Gyurcsány-show a Fidesz országos kampánya, ő pedig a párt egyik választókerületi elnöke, tehát miért ne venne részt ebben a programban. S azzal folytatta, miért ne mondaná, hogy ne térjen vissza a bukott baloldal Gyurcsány Ferencestül, hiszen ő úgy gondolja, ez a baloldal megbukott. Ebben semmi személyes, semmi sértő nincsen – állította.

A műsorvezetőnek arra a kérdésére, mi a bizonyíték arra, hogy Márki-Zay Péter része a Gyurcsány-shownak, Navracsics azt mondta, nem ő nevezte az őszödi beszédet korrekt, őszinte, jószándékú, beszédnek, nem ő a szövetségese Gyurcsány Ferencnek, nem ő fog egy listán szerepelni a DK elnökével. „Ez Márki-Zay Péter, nem én ” – fogalmazott

„Ez kényszer” – reagált Fiala. „Milyen kényszer? Revolvert szegeztek Márki-Zay homlokához?” – replikázott a kormánybiztos. A riporter a választójogra hivatkozott, erre Navracsics azt mondta, ugye nem mondja komolyan, hogy Márki-Zay a sorsunk és végzetünk, aki kénytelen áldozatot vállalni a hazáért akaratán kívül, valójában gusztusa sincs hozzá. Majd kitért Jakab Péterre, emlékeztetve arra, hogy a Jobbik korábban éppen azzal támadta a Fideszt, hogy túlságosan puha Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával szemben.

(Fotó: YouTube)

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most komolyan, egy Navaracsicsnak meg kell magyaráznia, hogy miért
vesz részt egy olyan fideszkampányban, amely Gyurcsány Ferenc
korábbi ámokfutására kívánja felhívni a figyelmet?

Tudják ezek egyáltalán ki az a Navracsics Tibor?

Válaszok:
ThunderDan | 2021. október 22. 17:39

Ja, én sem értem, mit keres Fiala még mindig a közéletben. De azért annyira nem fontos figura, hogy Karácsony példátlan bukásáról ő jusson az eszünkbe.

Na ja.
Jakab meg Szabó Tímea után elég nehéz elképzelni, hogy a parlamenti műfaj valamikor kissé színvonalasabb volt, mint az üvöltözve, rikácsolva előadott kocsmai tempó.

Mit szólsz képleted megfordításához? Zsidó értelmiségiként számomra elég egy kis jóérzés ahhoz, hogy negligáljam az egész ellenzéket......A képrombolások időszakát éljük. Régen, a római arisztokrácia otthonában szobra volt a tisztelt politikusoknak, gondolkodóknak. Képzeld el, hogy mi lenne most nálunk hasonló helyzetben? A szobrok így megússzák, maradnak a virtuális képek. Még jó, hogy egyik oldali vezető politikusunk sem akarja éneklésben, versírásban, a színpadon összemérni erejét, elvárva a publikum tetszésnyilvánítását.

Fiala megmaradt messziről jött embernek. Nem arra gondolok, amire Te, csak arra, hogy még mindig nem sikerült kellő, a megértést elősegítő közelségbe kerülnie az objektív tényekhez, a valósághoz. Voltak évek, amikor még izgalmas volt a megközelítése, napjainkra elfáradt, kiüresedett, szellemtelenné vált. Ez csak egy személyes vélemény.

Jó kis interjú volt, Navra helyretette Fialát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés