Dobrev Klára: A hazugság hazugság marad

2021. október 22. 22:46
Akár dokumentum-, akár művészfilmet csinálnak, akárhány százmillióból, a hazugság hazugság marad – mondta az Elkxrtuk című flm kapcsán Dobrev Klára az Indexnek.

Az Elkxrtuk című film három legnegatívabb szereplője Dobrev Klára, Hann Endre és Szilvásy György. Az Index szerette volna elérni a filmben antagonistaként ábrázolt szereplőket, de egyedül Dobrev Klára válaszolt megkeresésükre e-mailben, 

Hann Endre a mai napig az egyik legnagyobb magyar közvélemény-kutató céget, a Mediánt vezeti. A filmben a közvélemény-kutató cég vezetőjeként arra használja lehetőségeit, hogy hamis népszerűségi eredményekkel manipulálja a közvéleményt és fókuszcsoportos vizsgálatokkal vizsgálja, hogyan reagálnak az emberek az őszödi beszédre, valamint javaslatokat tesz arra, milyen lépéseket tehet a Gyurcsány-kormány a károk minimalizálására.

„A filmben az egyik legsúlyosabb állítás vele szemben az, hogy az október 23-i, csaknem 200 sérülttel járó erőszakos rendőri fellépés szándékos döntés volt, melyben ő is részt vett” – írja az Index. Hann Endre azt válaszolta az Indexnek, hogy mivel nem látta a filmet, nem tud nyilatkozni 

Egyedül Dobrev Klára, a film Gubás Gabriella alakította „főgonosza” válaszolt, aki a filmben egy olyan szereplő, aki a „járulékos veszteségeket” is megengedhetőnek tartja ahhoz, hogy a férje ellen tiltakozó tömeget fasiszta csőcselékként mutathassa be. 

„Akár dokumentum-, akár művészfilmet csinálnak, akárhány százmillióból, a hazugság hazugság marad” – írta e-mail üzenetében a Demokratikus Koalíció korábbi miniszterelnök-jelöltje. 

Fotó: FERENC ISZA / AFP

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egye fene, feláldozom magam! A nemzet érdekében hajlandó vagyok elcsábítani Dobrev Klárát!

Eléneklem neki George Michaeltől a "Father Figure" c. számot, szem nem marad szárazon! Szurkoljatok! :D

Azt hiszed, hogy aki csinál egy ilyen filmet, az nem gondol arra, hogy ebből per is lehet?

Igen, Klára karrierjét látva úgy tűnik, hogy gátlástalanságát felhasználva inkább Gyurcsány az Apró klán, és rajta keresztül az átszínezve átmentett nemzetközi kommunista mozgalom alkalmazottja. Most kapott egy esélyt, hogy visszaszerezze azt, amit elkúrt, vagy megy süllyesztőbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés