Lukácsi Katalin: Ha mi leváltottuk volna úgymond a DK-t, nem tapsoltuk volna meg

2021. október 21. 13:06
Márki-Zay Péter ellenzékváltásról beszélt, Lukácsi Katalin szerint azonban ezek „költői állítások”, amiket nem szó szerint kell értelmezni.

Márki-Zay Péter, miután megnyerte az előválasztást, beszédében többek között ellenzékváltásról beszélt. Ezzel kapcsolatban a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagjától, Lukácsi Katalintól az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt kérdezték: kiket állít a leváltott ellenzék helyére Márki-Zay?

Kiknek az élén akar miniszterelnök lenni, ha ezt a mostani ellenzéket már leváltotta?”

– tette fel a kérdést Rónai Egon. 

Lukácsi Katalin azzal védekezett, hogy ezek „költői állítások”, amiket nem szó szerint kell értelmezni. Hozzátette azt is, hogy „ott az eredményvárón is megtapsoltuk Dobrev Klárát.

Hogyha mi leváltottuk volna úgymond a DK-t, nem tapsoltuk volna meg. Eszünk ágába se lett volna”

Érdekes adalék, hogy alig két nappal az előválasztás után már a „leváltott” Gyurcsány Ferenccel egyeztetett Márki-Zay Péter.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kiderül, hogy tulajdonképpen Márki egy katolikus költő. Óriás.
Mi meg azt hittük róla, hogy egy szimpla vigéc...

Lukácsi még mindig nem érti, hogy MZP összes kijelentése "költői", mert nem lenne saját, kormányzáshoz kellő többsége. Ezért MZP akármit habratyol, az súlytalan, és zsákbamacska, mert a pártfrakciók tartják a markukban. MZP tehát nagyon könnnyen és egzaktul kimutathatóan totálisan Gyurcsány-báb!

Moslékosok!

Most szólok, hogy ezt az eszelős libát is bejuttátok a parlamentbe. Ja, hogy senki sem szavazott rá az előválasztáson? Hogy pártja sincsen, tehát még áttétlesen sem szavazott rá senkk? Nem gond, az eszelős MZP ráírja a listára befutó helyre, oszt jó napot.

(Csak kis színes: ebben az ominózus ATV-interjúban lazán előadta, hogy ő legitimista, azaz királyságot szeretne Habsburg-királlyal... na most képzeljük el, hogy egy fideszes politikus nyilatkozna ilyet... már a csapból is ez folyna, és 24/24 menne az őrjöngés a függetlenobjektív-haladóprogresszív sajtóban...)

Te prüszkölni szoktál arra, akit sajnálsz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés