Júniusban még a „füstös szobák” paktumai ellen volt, ma Gyurcsánnyal egyeztetett Márki-Zay

2021. október 19. 18:24

Vélhetően a kampány részleteiről és a közös listáról egyeztetett Gyurcsány és Márki-Zay.

2021. október 19. 18:24
null

Gyurcsány Ferenc kedden Facebook-oldalán jelentette be, hogy leült tárgyalni Márki-Zay Péterrel. A két politikus közötti találkozóra azután került sor, hogy az ellenzéki előválasztás győztese vasárnap esti beszédében még ellenzékváltásról beszélt. Ez azt jelenti, hogy alig telt el két nap az előválasztás óta, de már most a vasárnap még „leváltott” Gyurcsány Ferenccel egyeztet a kormányfő-jelölt.

Márki-Zay ráadásul június 7-én a Népszavának még azt mondta, hogy „a pártok továbbra is próbálnak kisiklani az előválasztás alól egy csomó helyen és a nyílt demokratikus küzdelem helyett füstös szobákban előre lezsírozni az eredményt.”

„Erre most mit csinál? Füstös szobában zsírozzák le Gyurcsánnyal a paktum részleteit”kommentálta a Gyurcsány-Márki-Zay-találkozóról szóló hírt közösségi oldalán Deák Dániel politikai elemző.

Nyitókép: Facebook

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronee
2021. október 20. 12:28
Akkor most mégis ferkó a főnök?? Háthh teljesen meg vagyok zavarodva :)))))
piscsik
2021. október 20. 09:29
Latszik,hogy mzp levizitelt Fletonal a kiralynal. Ne fajjon nagyon! - kéri egy földönfuto
geyza1947
2021. október 20. 07:46
Az a szomorú, hogy Gyurcsány még mindig ott van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van bőr a képén azok után is politizálni, hogy neki köszönhetjük Orbánt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
confitür
2021. október 20. 05:12
Leültek, és megegyeztek abban, hogy az ellenzék egyetlen miniszterelnök jelöltje Gyurcsány Ferenc lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!