Elhunyt Herman István

2021. október 21. 20:59
A Fideszbe 2006-ban lépett be, ahol a Heves megye 6. számú választókerületének elnöki megbízását kapta meg a tagságtól. 2010 és 2014 között a választókerületének választott országgyűlési képviselője volt – írta életrajzában a HEOL.

Herman István a Magyar Érdemrend Lovagkersztje díj birtokosa, volt országgyűlési képviselő, az egykori Grafotip Reklám és Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműves alelnöke 74 évet élt – írta meg a HEOL.

„Herman István a politikai élet aktív szereplője volt 1990-től nyugdíjba vonulásáig: 1990–1994-ig Eger önkormányzati képviselője volt, majd 1994–1998-ig városi költségvetési bizottsági tag, 1998-tól a Heves Megyei Önkormányzat képviselője volt. A Fideszbe 2006-ban lépett be, ahol a Heves megye 6. számú választókerületének elnöki megbízását kapta meg a tagságtól. 2010 és 2014 között a választókerületének választott Országgyűlési Képviselője volt” – írta életrajzában a HEOL.

„A Parlamentben a Költségvetési, és a Gazdasági Bizottságban végezte munkáját. Mandátuma idején töltötte be a Költségvetési Bizottság Albizottságának elnöki tisztségét. Munkája során kitüntetésekkel, elismerő oklevelekkel, díjak adományozásával ismerték el teljesítményét. Hobbijának hódolva több vadásztársával megalapította a Cseralja Természetvédelmi Vadásztársaságot. Hitvallása szerint nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy hová tart” – áll a megemlékzésben. 

Fotó: KOVÁCS ATTILA / MTI

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Hobbijának hódolva több vadásztársával megalapította a Cseralja Természetvédelmi Vadásztársaságot. Hitvallása szerint nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy hová tart”

Jó élete volt a renszerváltás előtt és után is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés