A BKV képtelen érvényes közbeszerzési pályázatot kiírni?

2021. október 21. 10:08

Fidesz Budapest
Facebook
Közben évente 1 milliárd forint a veszteség.

„Ki ne emlékezne, hogy mekkora botrányt kavart Karácsony Gergely egyik első főpolgármesteri intézkedése? Közel 120 millió forintos bírságot kapott a BKK és BKV, amikor Karácsony egy tollvonással meghiúsította a már aláírt reklámtender szerződést. Ráadásul ezzel évente 1 milliárd forint veszteséget okozott a budapestieknek. 

BKV újra nekifutott a reklámtendernek, de a pályázatot vissza kellett vonniuk. Gyanús, hogy ismét nem végeztek tisztességes szakmai munkát. A pályázatot inkább érvénytelenítették, hogy elkerüljék egy újabb bírság kifizetését.  A közbeszerzést ezért most ismét előlről kell kezdeni, amellyel a budapestiek további több milliárdos bevételtől esnek el.

Látszik, hogy a baloldali városvezetés csak hangzatos ígéretekkel támogatja a fővárost és a közösségi közlekedőket, a valóságban azonban képtelenek a fejlődésre és a hatékony munkára. Vagy azért ez a sok kavarás, hogy végül szokásukhoz híven a haverokra írhassák ki a pályázatot? Egy biztos, a reklámfelületetek értékesítéséből befolyó pénzekből elősegíthetnék a gyors, kényelmes és fenntartható közlekedés lehetőségét a budapestieknek és az agglomerációban élőknek!”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudás hiányosak, tájékozatlanok az ellenzéki politikusok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés