A pedofilellenes törvény ellen fog kiállni a Budapestre szervezett MTV-gála

2021. október 19. 15:07
Az LMBTQ-ellenes intézkedések ellen fog kiállni az idén is a Budapestre szervezett európai MTV-gála – adta hírül a Telex.

Újra Budaspestről, a Papp László Budapest Sportarénából fog jelentkezni az MTV Europe Music Awards rendezvénye november 14-én. A showműsort a világ 180 országában fogják vetíteni, a show műsorvezetőjét és fellépőit később jelentik be – közölte a Viacom CBS.

„Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú várakozás után az EMA végre Budapestre érkezhet, ahol minden bizonnyal olyan rendkívüli show-t mutatunk be, amely világszerte nagy visszhangra talál majd” – mondta Raffaele Annecchino, a ViacomCBS Networks International elnök-vezérigazgatója.

„Az, hogy melegként a munkásosztályban nőttem fel, és hogy olyan példaképeket láthattam a tévében, mint Pedro Zamora a Való Világból, igazi mentőövet nyújtott számomra, reményt táplált és lehetőséget adott arra, hogy teljes értékű ember lehessek” –  nyilatkozta Chris McCarthy, az MTV Entertainment Group Worldwide elnök-vezérigazgatója. „Ezért büszke vagyok arra, hogy a ViacomCBS-nél dolgozhatok, amely mindig azt támogatta, hogy mindenki egyenlő lehessen, és ezért nagy megtiszteltetés az is, hogy kiállhatok az LMBTQ+ testvéreim mellett, amikor a 2021-es MTV EMA ünnepet Magyarországról közvetítjük.”

Fotó: ANDER GILLENEA / AFP

 

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én nem kívánom a kínhalálukat. Nyugodtan jöjjenek Magyarországra, és bulizzanak zárt körűen az Apró-villában!

Az LMBTQ propaganda sokféle változata egyaránt arról tanúskodik, hogy képtelenek különböztetni a maguk szubjektív véleménye és a valóság között. Másrészt, a magyar idevágó törvényt is tudatosan félremagyarázzák.

És ezért kellene eltörölni a pedoellenes törvényt?
Vagy szerinted rendben van, amit idecitáltál?

Itt, vagy a Vivatv-nél nyegléskedett Rákay(?) Filip?

De jó, hogy fogalmam sincs, hogy ez micsoda, különben még megijednék.

Ez csak egy laza felvezetés a 22-es választásokra. Nem hiszem, hogy a Fidesz képes felmérni, hogy a megbuktatásukat célzó kampány részeként még mik szerepelhetnek a forgatókönyvben.

A normális Magyarország útban van, az itt dolgozó ügynökök szofisztikált külső segítségre számíthatnak, hegyek mozdulnak meg Orbán eliminálására. Különösen, hogy felmérték tömegek szellemi, intellektuális színvonalát.........Viktor! Már bombázzák a Kolostort.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés