Ukrajna (emberévekben) tulajdonképpen csecsemőnek számít

2021. október 18. 18:09

Még nem különült el a valóság és a fantáziavilág.

2021. október 18. 18:09
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Legyünk megértőek! Ukrajna (emberévekben) tulajdonképpen csecsemőnek számít. Még nem különült el a valóság és a fantáziavilág. Ukrajna úgy van vele, hogy ők az Európai Unió tagjai, mert csak. Sőt, talán alapító tagok is. De hamar elunják, ha a szülők kitartanak és a toporzékolás meg a hiszti ellenére sem kapnak csokikát. Akkor keresnek valami más érdekes elfoglaltságot. Mondjuk néznek egy hangyát, ami egy nagy darab kenyérdarabot cipel. Vagy nekiállnak aputól hallott beszólásokat ordítani a keleti szomszédnak. Elvannak, na. Néhány évszázad, és felnőnek ők is.”

Fotó: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2021. október 19. 07:26
Betelefonál valaki a kijevi központi könyvtárba. - Megvan önöknek az Ukrajna történelme című mű? - Igen. Bejön érte, vagy elküldjük SMS-ben?
mokány
2021. október 18. 23:29
Sajnáltat , a kis komcsi ?
Tádécska
2021. október 18. 22:49
A baj az, hogy Magyarországnak nem Ukrajna az egyetlen olyan szomszédja, amelyik emberévekben csecsemőnek számít.
Láncfűrészes Attasé
2021. október 18. 19:14
Lehet, hog x év múlva sokkal kevesebben lesznek, mint most. Az is lehet, hogy esetleg feje tetejére áll a világ és az oroszok lerohanják őket (ez azért nem annyira valószínű). De legalább olyan hamar nem fognak fullra elcigányosodni, mint Magyarország. Ami nem a bőrszín miatt lesz problémás ugyebár, hanem minden más miatt. Lássuk be, azért ez is valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik