A gőg fiai

2021. október 18. 13:04

Ez a rezsim elsősorban a gőgös nagyképűségbe fog belebukni.

2021. október 18. 13:04
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Ez a rezsim elsősorban abba a gőgös nagyképűségbe fog belebukni, amely itt a végórák idején egyre jobban elhatalmasodik rajta. Persze, nagyban hozzájárul a NER megrogyásához az a végtelen korrupció és közpénzhabzsolás is, amely az elmúlt években szinte a normalitás részévé vált; de leginkább azért fogja a választók többsége elkergetni ezt a politikai vezérelitet, mert rohadtul elege lett már a pökhendiségből, a kivagyiságból, az értelmetlen arcoskodásból; annak minden kirakati eszközével, a jachtokkal, magángépekkel, a felsőbbrendűséget bizonyítani akaró milliós bőrtáskákkal együtt. Azért fognak a mostani ficsúrok elbukni, mert nem értik a politikusi szolgálat lényegét, kikopott belőlük mindenféle alázat; ha volt egyáltalán bennünk bármennyi is. Kifejezetten jót fog tenni ennek a garnitúrának egy hosszabb idejű ellenzékiség, szépen meg fogják újra tanulni, hogy miről szól az emberek szolgálata. Nekünk sem ártott.

Hogy miért írom ezt? Mert Rétvári Bence képében ismét szembejött velem a bicskanyitogató fideszes arrogancia. Az a nagyképű kivagyiság és kézlegyintős pökhendiség, ami kormányzati hivatalban ülve és közfeladatot ellátva már több mint tűrhetetlen. Ezek a fiúk tényleg azt hiszik, hogy államtitkári névjegykártyával a zsebükből ők a környék csicskáztatói, holott mindössze közpénzből fizetett közszolgák. Az emberek kiszolgálói.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. október 19. 09:15
Ugyanezt csináltátok, csináljátok ti is, csak azt nem írta, írja meg a media, mert az végig veletek volt, van, mert nekik is hullott a morzsi, meg lelkes "független" valagnyalók.
konfucius
2021. október 19. 08:25
Figyelj Pifta, nem olyan rég még a gőgösök közé jelentkeztél. Csak nem vettek fel, mert alkalmatlan szart általában kiszűrnek még a kapuban. Így aztán egy darabig irigykedve nézgeltél be a kapun, aztán meg nagyon elvhűen a másik oldalhoz csatlakoztál (náluk átmentél a szűrőn, ott nincsenek igények kvalitásra). És most onnan gőgösözöl. Titkon még mindig a Fideszbe vágysz. De nem jön össze, ne kepessz.
Robertoo
2021. október 18. 20:45
újhüje - szokás szerint - megint lyukat próbál beszélni a hasamba. Amit állít, annak pontosan az ellentéte az igaz. Ő a gőgös és lekezelő másokkal szemben. Mióta Brüsszelben milliókat (!) keres, egyre távolabb kerül a valóságtól, és egy pulpitusról ereszkedik a pórnép közé, lenézve azokat. Egy tipikus, sz@rkeverő bolsevik.
néhai Ch.Pilot
2021. október 18. 19:48
Ujhelyi elvtárs kibeszél a brancsól: "Kifejezetten jót fog tenni ennek a garnitúrának egy hosszabb idejű ellenzékiség, szépen meg fogják újra tanulni, hogy miről szól az emberek szolgálata. Nekünk sem ártott." Bocs Isti, de itthoni tettestársaid akasztásokról, rabszíjról, vagyonelkobzásokról beszélnek. Most neke3d elfelejtettek szólni, vagy rád osztották a "jó rendőr" szerepét? :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik