Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát

2021. október 18. 14:27

Dúró Dóra
Facebook
Miközben nagyjából olyan országot akar, mint Dobrev Klára, és a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

„Senkit ne tévesszen meg a helyzet: aki a Fideszre szavaz, az az elmúlt 12 év folytatására szavaz. Aki a balliberálisokra szavaz, az visszatér a 2010 előtti időkhöz, hiszen a választókerületek nagyjából felében az MSZP és a DK állít jelölteket.

1. Amennyiben a baloldal nyeri a választást, akkor Gyurcsány Ferenc lesz a legnagyobb kormánypárti frakció vezetője, akik nélkül semmilyen törvényt nem lehet elfogadni, valamint semmilyen személyi javaslatot nem lehet keresztülvinni. Csak az szavazzon rájuk, aki ezt szeretné! Bízom benne, hogy nincsenek sokan.

2. A balliberális tömb győzelme esetén jobboldali programpontok nem fognak megvalósulni, hiszen a baloldali képviselők szavaznak majd a törvényekről. A legnagyobb frakciója pedig a DK-nak lesz. Ez az egy évek óta stabil a baloldalon: a DK a legerősebb, bár a közvélemény-kutatások mehetnek a levesbe, hiszen még júliusban, tehát két hónappal ezelőtt is 5% alatt mérték Márki-Zayt.

3. Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát, miközben a DK szövetségese, saját maga által lehazaárulózott jelölteket is támogat, cigánykvótát vezet be a balliberális listán, a homoszexuálisok házasságát is pártolja, nagyjából olyan országot akar, mint Dobrev Klára, és a Párbeszéd frakciójába fog beülni. De a leginkább felháborító, hogy október 23-án, az 1956-os antikommunista forradalom és a 2006-os rendőrterror évfordulóján szintén az MSZMP jogutódjával és Dobrev Klárával áll majd egy színpadon, miközben a Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde ellen tiltakozókra tört rá jogsértően a rendőrség 15 éve, és semmi elszámoltatás nem volt azóta sem. Ha ők nyernek, nem is lesz tehát.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na ja.

Milyen "jobboldali" az, aki még a jelenlegi moslékos felhozatalból is a legszélsőbaloldalibb, Tordai és (2022-től) Jámbor által fémjelzett párt frakciójába ül be?

Ja, gondolom azt kellene csinálniuk, mint Jakabnak, Szilágyinak, Rígnek meg a többi árulónak - és akkor kapnának néhány lájkot tőletek, meg pár mandátumot országgyűlésben...

Dóri, ez jó volt!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés