Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát

2021. október 18. 14:27

Miközben nagyjából olyan országot akar, mint Dobrev Klára, és a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

2021. október 18. 14:27
null
Dúró Dóra
Facebook

„Senkit ne tévesszen meg a helyzet: aki a Fideszre szavaz, az az elmúlt 12 év folytatására szavaz. Aki a balliberálisokra szavaz, az visszatér a 2010 előtti időkhöz, hiszen a választókerületek nagyjából felében az MSZP és a DK állít jelölteket.

1. Amennyiben a baloldal nyeri a választást, akkor Gyurcsány Ferenc lesz a legnagyobb kormánypárti frakció vezetője, akik nélkül semmilyen törvényt nem lehet elfogadni, valamint semmilyen személyi javaslatot nem lehet keresztülvinni. Csak az szavazzon rájuk, aki ezt szeretné! Bízom benne, hogy nincsenek sokan.

2. A balliberális tömb győzelme esetén jobboldali programpontok nem fognak megvalósulni, hiszen a baloldali képviselők szavaznak majd a törvényekről. A legnagyobb frakciója pedig a DK-nak lesz. Ez az egy évek óta stabil a baloldalon: a DK a legerősebb, bár a közvélemény-kutatások mehetnek a levesbe, hiszen még júliusban, tehát két hónappal ezelőtt is 5% alatt mérték Márki-Zayt.

3. Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát, miközben a DK szövetségese, saját maga által lehazaárulózott jelölteket is támogat, cigánykvótát vezet be a balliberális listán, a homoszexuálisok házasságát is pártolja, nagyjából olyan országot akar, mint Dobrev Klára, és a Párbeszéd frakciójába fog beülni. De a leginkább felháborító, hogy október 23-án, az 1956-os antikommunista forradalom és a 2006-os rendőrterror évfordulóján szintén az MSZMP jogutódjával és Dobrev Klárával áll majd egy színpadon, miközben a Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde ellen tiltakozókra tört rá jogsértően a rendőrség 15 éve, és semmi elszámoltatás nem volt azóta sem. Ha ők nyernek, nem is lesz tehát.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. október 18. 22:21
Kivel, kikkel is van egy szövetségben Makizaj? Aki Dobrevékkel tart, nem lehet jobboldali, csak globalista.
tuapse
2021. október 18. 21:00
Na megszólalt a náci, aki a Fidesztől kapja a fizetését. Pfff
01234567890
2021. október 18. 18:28
Dorcsi nemzetiszocialista vagy, Toroczkás barátoddal, férjeddel stb.
bandee1
2021. október 18. 17:57
Cigány MZP-re nem szavazok, hiába vagyok baloldali.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik