Diplomás kommunisták vagytok, azaz szélsőliberális, hazaáruló házmesterek

2021. október 16. 21:08

Rákay Philip
Facebook
Ez a Momentum. Nyugati ügynökpárt. A gyomrom fölfordul tőletek.

„Ez a Momentum. Nyugati ügynökpárt, Magyarország érdekei ellen dolgozó, szektás tekintetű ifjú zsúrmarxistáinak gyűjtőlerakata. Cseh Katalin – akinek korrupciós ügyekben mélyen hallgatnia illene – megint rázendített katatón elmebetegekre jellemző, örökzöld mantrájára, de ezúttal szintet lépett. Mára ott tart ez fizetett ágens, hogy most már az Európai Bizottságot fenyegeti feljelentéssel, amennyiben nem indítják el hazánk ellen a jogállamisági mechanizmust.

A Momentum-féle blöffpártocskák erre képesek csupán. Nem saját erőből, választói felhatalmazással, tehetséggel, felkészültséggel, elhivatottsággal politizálni, dehogy. Mindig külső politikai, titkosszolgálati beavatkozásért esdekelve, az uniós pénzcsapok elzárásával az egész országnak irdatlan károkat okozva, permanensen a hálózat kedvében járva a haza ellen ügyködni...

Ezt tudja a Momentum. És akkor még csodálkoztok, hogy az előválasztásnak nevezett hercehurcán Fegyőr nevű elnökötök a választókorú magyarok 8 százalékának 3,4 százaléknyi szavazatát volt képes megszerezni.

Rosszabbak vagytok, mint a gyilkos kommunista évtizedek – előrejutásért vagy épp irígységből – bárkit, bármikor feljelentő házmesterei. A gyomrom fölfordul tőletek...”

Fotó: Momentum, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés