MZP-vel szemben hol kifogásként, hol előnyeként említik, hogy nem áll mögötte párt

2021. október 15. 13:55

Hont András
Facebook
Fölsorakozott mögötte az MSZP, a fél SZDSZ, és félig a Párbeszéd.

„MZP-vél szemben hol kifogásként, hol előnyeként említik, hogy nem áll mögötte párt. Erre föl az elmúlt két napban három szervezet is jelentkezett támogatóként; egy teljesen, egyiknek a fele, egy meg félig. Fölsorakozott mögötte az MSZP, amelyik már alig létezik, a fél SZDSZ, amelyik már nem létezik, és félig a Párbeszéd, amelyik soha nem is létezett. Úgyhogy nagyjából minden változatlan.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Annyira összevissza beszél-vádaskodik mindkét jelölt, hogy nem lehet megjósolni, a megzavarodott ellenzéki pártok és szavazóik kivel szúrnak ki jobban.

A legerdekesebb dolog az, hogy az igazi feketöves magyargyűlölők, a kőszegek és harasztik milyen vehemensen támogatják MZP-t (ahogyan pár éve még Vonát nyomták).

Én csak azt nem értem, hogy értelmes emberek hogyan nevezhetik MZP-t konzervatívnak, vagy akár jobboldalinak, amikor ilyen pártok és emberek támogatják? Ez az ember egy darab konzervatívot nem fog a másik oldalról elvinni. Nincs ember a jobboldalon aki egy ilyen szövetség élén álló emberről elhiszi hogy jobboldali az értékrendje. Tudjátok: madarat tolláról...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés