Én bizakodva várom a tavaszt és a közös munkát Péter vagy Klára vezetésével

2021. október 14. 14:20

Ujhelyi István
Facebook
Így döntöttem.

„Nem volt szinte olyan óra az elmúlt napokban, hogy ne kérdezze meg valaki: Te hogyan fogsz dönteni? »Klára vagy MZP?« Sokat gondolkodtam, minden lehetséges érvet figyelembe vettem a második fordulóban leadott voksom előtt.

Klárát nagyon tiszteletem, harcostársamnak és barátomnak tartom, akivel eddig és ezután is együtt fogok dolgozni a magyar emberek érdekeinek európai képviseletében. Az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogattam, hiszen gyermekkori jóbarátom és a szűkebben vett politikai közösségem egyik vezetője, miniszterelnök-jelöltje volt. Mostani döntésemben nem hagyhattam figyelmen kívül, hogy Gergő – és például Botka László – kit ajánlott az ellenzék közös kormányfő-jelöltjének, ahogyan azt sem: az MSZP elnöksége hivatalosan is beállt Márki-Zay Péter mögé. Második voksomat tehát rá adom. Látva, hogy mennyi új ember mozdult meg azért, hogy szavazzon az előválasztáson Péterre, igazolva látom azt a vélekedést, hogy vele sikerülhet leginkább a társadalmi többséget megszerezni. Mert most nem a baloldalnak keresünk vezetőt, hanem a sokszínű, a NER-t leváltani akaró, korszakváltó tömegnek.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizakodj csak tavaszig, mert akkor neked harangoznak...

csak varj meg pofara eshetsz ha masnak kell a listas hely :)

amugy jol elhiztal a karanten alatt malacpofa

Sunyít, lavírozik a bukott MSZP kampányvezér: ide is oda is dörgölődzik, de nem veszi észre, hogy a "tömeg", a józan többség átlátható-kiszámítható viszonyokat akar, s nem ilyen, már az induláskor elbukott, hamvába holt vergődést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés