Dömötör Csaba: Márki-Zaynak semmi köze a jobboldalhoz

2021. október 14. 17:12
A magát jobboldalinak mondó politikus, aki úgy beszél és cselekszik, mint egy baloldali politikus, annak semmi köze a jobboldalhoz – mondta a parlamenti államtitkár.

Dömötör Csaba közösségi oldalára feltöltött videóban értékelte a szerda esti, RTL Klubon vetített miniszterelnök-jelölti vitát. Dömötör Csaba is kiemelte hogy a két jelölt a vitán sok dologban egyetértett. Egy ennél is fontosabb dolgot hangsúlyozott rövid videójában az államtitkár, mégpedig azt, hogy a legtöbb képviselőjelöltje a DK-nak van, Márki-Zay Péter pedig elkotyogta, hogy „egyáltalán nem szól majd bele az országos listaállításba”. 

Teljesen egyértelmű, hogy a vita és a versengés látszata ellenére már most erősen együttműködik a baloldallal”

– fogalmazott Dömötör. 

„Az a magát jobboldalinak mondó politikus, aki úgy beszél, mint egy baloldali politikus, olyan dolgokat képvisel, mint egy baloldali politikus, és úgy is cselekszik, 

annak semmi köze a jobboldalihoz”

– szögezte le az államtitkár.

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP ugyanúgy Fegyenc embere: most vagdalkozik ellene, de - megfigyelhető - az azonnali simulékony szvege is. Ráadsául, ország-világ láthatja-tudhatja, hogy miként mosdatta Fegyencet az öszödi beszéd kapcsán. Aki pedig öszöd hazugságbeszédét igazságbeszéddé maszkíroza, az biztosan nem jobboldali.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés